Σημαντική διάκριση για την οικογένεια Καπάκη και το Porto Platanias Hotels & Resorts | Photos

σημαντική-διάκριση-για-την-οικογένει-970925

Μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις βράβευσης φορέων και επιχειρήσεων του τουρισμού, το «Treasures of Greek Tourism Awards 2019» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στην ιδιαίτερης σημασίας εκδήλωση, τιμήθηκε από τα Χανιά το ξενοδοχείο Porto Platanias στην κατηγορία Best Performing Companies. Το βραβείο αφορά στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον τομέα του τουρισμού και παρευρέθησαν οι γνωστότεροι φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού από όλη τη χώρα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Γιώργος Πατούλης, η Άντζελα Γκερέκου, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε o εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου. Η τιμητική διάκριση δόθηκε στον γνωστό Χανιώτη γιατρό και επιχειρηματία Μανούσο Καπάκη και στην γενική διευθύντρια των ξενοδοχείων Πόρτο Πλατανιάς Hotels and resorts κ. Σοφία Καπάκη η οποία δήλωσε μετά την παραλαβή:

«Εκ μέρους του πατέρα μου κ. Μανούσου Καπάκη και της οικογενείας μου ήθελα να ευχαριστήσω τους Νew Τimes Ρublishing για την τιμητική διάκριση της εταιρείας μας, όσο αφορά την επιχειρηματικότητα στο τομέα του τουρισμού.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό, τους συμβούλους και τα στελέχη του ομίλου μας για την συμβολή τους στην επιτυχή πορεία.

Το 2001 η εταιρεία μας Πόρτο Πλατανιάς Α.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων με ένα ξενοδοχείο 200 κλινών και σήμερα 19 χρόνια μετά διαθέτει 4 ξενοδοχεία με 1900 κλίνες.

Στόχος μας ήταν πάντοτε η συνεχής αναβάθμιση των υποδομών μας, η άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών. Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο εξελίσσεται συνεχώς. Το βραβείο αυτό μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook