Σημαντική διάκριση για τη Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη: 2η στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις

σημαντική-διάκριση-για-τη-χανιώτισσα-1242721

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη η οποία κατέκτησε την 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις (U14) που διεξήχθη στις Σέρρες.

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας αν και νούμερο 8 στο ταμπλό κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό αποκλείοντας αρχικά την Jefimija Dimitrijevic από την Σερβία με 2-0 σετ (6-1,7-5).

Επόμενος αντίπαλος η Ελληνίδα Αθανασία Τσακίρη την οποία απέκλεισε επίσης με 2-0 σετ η Πρωιμάκη (7-5,6-1) για να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Ιταλίδα Angelica Sara. Η τενίστρια του Αντώνη Παπαγιαννάκη δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και με 2-0 σετ (6-3, 6-3) πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί τέθηκε αντιμέτωπη με την Sabrina Tolstova από την Ουκρανία το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασε με 2-0 σετ (6-3,6-3) για να φτάσει στον τελικό χωρίς να χάσει σετ και να βρεθεί απέναντι στην Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. Η Πρωιμάκη προηγήθηκε με 1-0 (6-4) σετ όμως τελικά ηττήθηκε αφού η Παναγιωτίδου πήρε τα δυο επόμενα με 6-2 και 6-0 δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό-Ελληνικό χρώμα στον τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook