Σημανδηράκης : Υποστελεχωμένες οι υπηρεσίες στα Χανιά – Ζήτησε άνοιγμα θέσεων από τον Υπουργό Εσωτερικών

Πάγια αιτήματα της πόλης έφερε στο τραπέζι ο δήμαρχος, κατά την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε σήμερα στα Χανιά ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικότερα ο Σημανδηράκης δήλωσε “Δεν μπορώ να μην αναφέρω ένα πάγιο αίτημα που έχει να κάνει με την συνολική και οριζόντια υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, το οποίο έχει άμεσο αντίκτυπο και στο κομμάτι της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητα μας. ”

“Εκατό είκοσι θέσεις του Δήμου Χανίων είναι κενές αυτήν την στιγμή στο οργανόγραμμα μόνο για τις υπηρεσίες του Δήμου, και άλλες 50 στα νομικά μας πρόσωπα.”

Σημαντικό και το ζήτημα της πολεοδομίας καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου “Πριν από 3 μήνες μάθαμε ότι η πολεοδομία Χανίων είναι η τρίτη πολεοδομία στην χώρα σε αριθμό εκδόσεων νέων αδειών το 2019, και οι περίπου 3.300 νέες άδειες ελέγχονται και προωθούνται μόλις από 23 άτομα στην πολεοδομία.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για τα τέσσερα νέα έργα που θα έρθουν στα Χανιά, ο δήμαρχος δήλωσε ότι “Το ζήτημα προσλήψεων είναι άμεσα συνδυασμένο με την αναπτυξιακή πολιτική”.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ