Σημανδηράκης: «Τα Χανιά αλλάζουν… εξελίσσονται σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη» – Αναλυτικό βίντεο με το ΣΒΑΚ

σημανδηράκης-τα-χανιά-αλλάζουν-εξε-1285011

Οι αλλαγές που προβλέπει το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για τα Χανιά

Μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) που εκπονείται από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με περισσότερους από 25 φορείς της πόλης, οι αλλαγές που προκύπτουν από τον στρατηγικό σχεδιασμό με ορίζοντα 30ετίας, είναι πλέον γνωστές και περιμένουν τη γνώμη όλων μας.

Με βελτιωμένες γρήγορες μετακινήσεις, ασφαλή και προσβάσιμα πεζοδρόμια, περισσότερους ποδηλατοδρόμους και επιπλέον χώρους στάθμευσης περιφερειακά του αστικού κέντρου, τα Χανιά γίνονται μια πόλη σύγχρονη και φιλική σε όλους.

Στο www.svak4chania.gr υπάρχει αναλυτική παρουσίαση των προβλεπόμενων αλλαγών στην οργάνωση και κυκλοφορία της πόλης και η γνώμη των πολιτών, κατοίκων και δημοτών των Χανίων, είναι σημαντική για την εφαρμογή των σχεδιασμών.

«Ένα κλικ στο ερωτηματολόγιο (ΕΔΩ) και μερικά λεπτά από το χρόνο μας, αρκούν για να αλλάξουμε όλοι μαζί την πόλη μας προς το καλύτερο. Όλοι μαζί σχεδιάζουμε σήμερα, για τα Χανιά του αύριο» δηλώνει ο κ. Σημανδηράκης.

Δείτε το σχέδιο παρακάτω:

zarpanews.gr

37 thoughts on “Σημανδηράκης: «Τα Χανιά αλλάζουν… εξελίσσονται σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη» – Αναλυτικό βίντεο με το ΣΒΑΚ

  1. Στο δικό του εικονικό κόσμο και αυτός…
    Παναγιώτη βγες να περπατήσεις παιδί μου να δεις τι πεζοδρόμια έχουμε, τι πράσινο με τα κομμένα και ξέραμε να δένδρα παντου. Καλά τα βίντεο virtuar reality αλλά ο κόσμος ζει στην πραγματικότητα.οχι στα βίντεο και στα μακέτα που έλεγε και ο Σημίτης.

  2. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΤΖΕΣ.ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΝΣ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.ΜΟΝΟ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.
    ΤΖΙΦΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

  3. Στο τέλος της τετραετίας θα βλέπουμε ακόμα βιντεακια με οράματα και ιδέες.
    Δεν πας δήμαρχε από πολεοδομία μεριά να δεις πόσο «καλα» εξυπηρετουνται οι μηχανικοί και ο κοσμος;
    Εκτός αν σου αρέσουν τα στατιστικά του χαζιρακη που βάζουν μέσα και τις άδειες μικροεπισκευων αυτές δλδ που δε χρειάζονται ουσιαστικο έλεγχο και εγκριση.
    Ο κλάδος έχει αγανακτήσει μαζί σας και οι πολίτες το ίδιο.συνεχισε τα βίντεο και τα σποτ με αυτά θα ζήσουμε παρέα.

  4. Τώρα ξερουμε πως αν τα λύματα και οι οχετοί της πόλης τρέχουν στους δρόμους της γίνετε ….Ευρωπαϊκή πόλη. ! Εσεις το ελέγξατε, χαλάλι σας.

  5. ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.
    ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΔΙΧΩΣ ΚΛΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΔΡΙΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

  6. Με αυτές τις αλλαγές γινόμαστε πόλη φιλική προς τους τουρίστες αλλά εχθρική προς τους ντόπιους..και άμα θες δλδ να κατέβεις από τον Αη Γιάννη με το παιδί σου στο λιμάνι τι να σε ωφελήσει η αστική συγκοινωνία ,θα φορτώσεις το καρότσι στο αστικό;;;η θα πληρώνεις και για πάρκινγκ πέρα από όλα τα άλλα;;;;κύριε δήμαρχε δεν είμαστε όλοι τουρίστες ζουμε και εμείς οι ντόπιοι εδώ ,και σας ψηφίζουμε κιολας

    1. E πάρε το αμαξι και ψάχνε πάρκινγκ τοτε…. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα… Λοιπόν :
      1ον) οι δρόμοι και ο πληθυσμός είναι συγκεκριμένοι και δεν αλλάζουν για να χωράνε περισσότερα αυτοκίνητα.
      2ον) δεν καταλαβαίνω από ποτέ το να χρησιμοποιείς συγκοινωνία είναι κακό (αυτό για το καροτσάκι είναι δικαιολογία, δεν ισχυει και είναι ασχολίαστο).
      3ον) όταν μπαίνεις σε πάκινγκ–> πληρώνεις. Για οτιδηποτε κοστίζει ή παρέχει υπηρεσίες πρέπει να πρέπει να υπαρχει αντίτιμο. Μόνο στην Κρήτη απαιτούν νέο βοακ και πάρκινγκ τζαμπα.
      Με λίγα λόγια όταν σταματήσουμε να κοιτάμε την πάρτη μας ή πόλη θα γίνει βιώσιμη. Μέχρι τότε εσύ και οι υπόλοιποι να παιρνετε το αμαξι σας για να κολλάτε στην κίνηση.
      (ΥΓ υπάρχουν και τα μηχανάκια…)

  7. Με ποιο ακριβώς τρόπο ξεβολευει και ποιους; τους καταστήματαρχες με τις πινακίδες και τις τέντες που έχουν καταλάβει τα πεζοδρομια; τα καφέ που έχουν βάλει τραπεζοκαθισματα μέχρι την τελευταία ιντσα; τους τσιγγανους της γογονη που δεν έχουν αφήσει ένα εκατοστό πεζοδρομιο;
    Σε ποιον κόσμο ζεις.σε εικονική πραγματικότητα είναι ο άνθρωπος κατέβηκε από τη ρόκα και νομίζει πως είναι στη Βιέννη.
    Ένα έργο θα κάνει μέχρι τις εκλογες;

  8. ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΕΔΩ.ΠΡΙΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ; ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ.
    ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΚ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΚ… ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ.

  9. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, ΖΗΣΕΙ Η ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ.
    Ο ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

  10. Βλέπω όλους τους συνομιλητές παραπάνω να έχουν μόνο παράπονα απ’ το συγκεκριμένο δήμαρχο και τον περίγυρο του. Και φυσικά κανένα έργο στα Χανιά
    Δήμαρχε παραιτησου
    Δεν έχω κάτι άλλο να πω

  11. Προς σε εσάς κύριε Λίγη λογική…δε ξέρω πόσες φορές έχετε κουβαλήσει παιδικό καρότσι με μηχανάκι θα θελα να πειτε και σε εμάς το τρόπο… πληρώνουμε απ’ όσο ξέρω δημοτικά τέλη και φόρους αρκεί πιστεύω για να παρκάρουμε έστω στα περίχωρα της πόλης δε θέλουμε να παρκάρουμε στο κέντρο

  12. Αγαπητέ κλαρινογαμπρέ,
    Αποδεικνύεις για μια φορά ακόμα πόσο αλλού τ’αλλού είσαι.
    Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά τέτοιου είδους μελέτες γίνονται πριν πάρεις αποφάσεις και πιό σημαντικό, πριν κάνεις μια πόλη σαν τα Χανιά μπουρδέλο.
    Τα έχουμε πει πάλι και πάλι! Μελέτες από ειδικούς πρώτα. Μηχανικούς, περιβαντολόγους, συγκοινωνιολόγους κτλ. Μετά να κάνεις την έρευνα που άρχισες τώρα, για να δεις τον παλμό της τοπικής κοινωνίας.

    Εσύ(είς) ξαφνικά και μέσο πανδυμίας και καραντίνας έκλεισες πάνω από οκτακόσιες θέσεις στάθμευσεις στην πόλη, χώρις καμία μελέτη, γράφωντας τους Χανιώτες στα απαφτά σου και έκανες και το έργο της χιλιετίας – ποδηλατόδρομο στο κέντρο.
    Το έκανες στην σιγκεκριμένη περίοδο, και το έκανες με δόλο! Μόλις έμαθες ότι ο κόσμος ετοιμάζετε να κινηθεί νομικά, βγήκες σαν την βρεγμένη γάτα και ρωτούσες γιατί δεν θέλετε τον ποδηλατόδρομο, υποσχόσουν χώρους στάθμεσεις, λεωφορία τρένα και αεροπλάνα! Η μεγάλη βλακία των πολιτών είναι ότι δεν το έκαναν τελικά, και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα.

    Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα μέγιστε? Εκτός από την ζωή των ιθαγενών κόλαση, τίποτα άλλο! Γελάνε και τα πεζοδρόμια με εσένα και τους άλλους χαραμοφάηδες που έχετε μαζευτεί εκεί και μας κουνάτε και το δάχτυλο – νομίζετε…!

    Να είσαι περήφανος, έχεις κάνει μια πόλη να ακούει το όνομα σου, και να γελάει με τον ………….(συμπληρώστε το κενό) που μπλέξαμε.
    Τέλος πάντων, όλοι περιμένουν, που θα πάει θα περάσει ο καιρός, θα πας από εκεί που ήρθες, να κάνεις αυτό που έκανες καλά! ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, αυτό μάλιστα, το ξέρεις και σου ταιριάζει.

  13. Το μηχανάκι προφανώς και το είπα για μετακίνηση χωρίς καρότσι. Αν σας κάνουν πάρκινγκ δηλαδη, θα πηγαίνετε να αφήσετε το Ι.Χ σας εκεί και να περπατάτε μετά όλο το κεντρο για τις δουλειές σας; Ή θα θέλετε να το παρκάρετε μπροστά από την δουλειά σας; Γιατί αν περπατήσετε λίγο την πόλη το πρωί θα δείτε μόνο στο Χέρι παρκαρισμένα (από τους τουρίστες που λετε που είναι οι μόνοι που περπατανε). Η Ρεγγίνα, η Πύλη της Άμμου, η Τάφρος, η ΑΒΕΑ είναι άδεια σχεδόν. Όπως και τα λεωφορεία που έχουν κάθε 20 λεπτά δρομολόγια. Το μόνο που δεν είναι άδειο είναι οι δρόμος από τα διπλό παρκαρισμένα…

  14. Σαν ΙΔΕΑ καλή, τα Χανιά είναι μια πόλη παλιά όπου δεν ήταν σχεδιασμένη για μελλοντική χρήση φόρτου οχημάτων , οπότε λέμε. Aν ήμουν πλούσιος.

  15. Ωραιο μακετο! Αντε, σειρα εχουν οι κορες και οι γιοι των αντιδημαρχων τωρα να το αποθεωσουν στα σχολια! Αμε στο Καστελι αγορι μου να καμεις κανενα πανηγυρι γιατι μονο για αυτο κανεις….

  16. Ελα παιδια ο Σημαντιρης ειμαι! μη με πρηζετε πολυ εχω να κανονισω και ταξιδακι Miami! Με τα λεφτα σας βεβαιως! Δεν ειμαι και κανενα κοροιδο! Εγκαινιασα και τη Golden Gate στη Νεα Χωρα τωρα τι αλλο θελετε? Για εσας το κανω! Χαρειτε με τωρα γιατι θα σας φυγω βρε κουτα!!

  17. Έχετε ένα δίκιο όλοι, αλλα το μεγαλύτερο δίκιο το έχει ο Δήμαρχος. Εδω και δεκαετίες η τάση ειναι οι πόλεις να γίνονται πιο φιλικες στον άνθρωπο με χρήση ποδήλατου, πεζόδρομων, και καλύτερες συνθήκες γενικότερα (πιο πολύ πράσινο, πάρκα, καλύτερη κυκλοφορία οχημάτων, μικτές χρήσεις γης στο κέντρο για να υπάρχει ζωντάνια όλο το 24ωρο, μεγαλα πεζοδρόμια πλάτους τουλάχιστον 3 μέτρων εδώ κλαίμε, καλύτερος φωτισμός). Επίσης, αυτό ειναι το όνειρο κάποιων οραματιστών της πολεοδομίας εδώ και εκαντοντάδες χρόνια. Επομένως, και τα Χανιά αργά ή γρήγορα πρέπει και θα μετατραπούν σε τέτοια πόλη, και θα χάσουμε όλη τη βόλεψη μας με τα αυτοκίνητα μας. Ωστόσο, το κέντρο και στη συνέχεια και οι υπόλοιπες περιοχές θα ειναι πιο ανθρώπινες και φιλικές για τον μέσο άνθρωπο (οικγενειάρχη, φοιτητή, ηλικωμενο, άτομο με κινητικα προβλημάτα). Ο Δημαχρος πρέπει να φροντίσει ταυτόχρονα με όλα τα αλλα για αληθινά μεγάλα πεζοδρόμια και δίκυτο ποδηλατοδρόμων που θα ενώνουν τις περιοχες κατοικίες με το κέντρο.

    1. Εσύ είδες τίποτα από όλα αυτά που λες να γινονται;
      Εγώ είδα ένα βίντεο τίποτα αλλο.

      Τι πίνεις ρε γμτ; η σε κερναει ξεροτηγανα ο κλαρινογαμπρος;

      1. Από κάπου δεν πρέπει να γίνει η αρχή; Πλατύνε τα πεζοδρόμια στην Νικηφόρου Φωκα και φωνάζανε όλοι οι Χανιώτες γιατι τους έκοψε θέσεις από τα οχήματα που τα παρκάρανε κάθετα… Έγινε ο ελλειπεστατος όντως ποδηλατόδρομος (Πιλοτικος…μην τσινισουν και ορισμένοι) και γκρινιαζανε για μισή λωρίδα . «Το παρκάρισμα πάνω από όλα»… Που να έκανε και κανονικους ποδηλατοδρόμους (με κράσπεδο)… Θα γκρινιαζανε που δεν θα μπορούσαν να τον καβαλήσουν για να παρκάρουν (όπως κάνουν τώρα που τον κόβουν στην μεση…) Τα Χανιά έχουν σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα που δεν θα λυθεί αν δεν αλλάξουν νοοτροπία οι ντόπιοι στην μετακίνηση τους. Οι μονοδρομησεις απλά θα χειροτερεύσουν το πρόβλημα αν δεν μειωθεί ο αριθμός των οχημάτων.

        1. Κατ αρχάς ο όρος ντόπιοι δείχνει ότι δεν είσαι εδώ.μαλλον είσαι βαλτος για να γράφεις.
          Κανεις δε διαμαρτυρηθηκε μόνο για τις θεσεις.ολοι λένε ότι είναι «έργα » μόνο για τη βιτρίνα και τίποτα άλλο.διαβαση πιάνο πχ.που είναι τωρα; γέφυρα τυφλή στον κλαδισο με τεράστιο κόστος.
          Ολο λόγια, γραφήματα, ερωτηματολόγια και κουταμαρες.
          Τι έχει γίνει στην πόλη τώρα δυόμισι χρονια; μη μου πεις για τις ασφαλτοστρωσεις…..αυτή είναι συντήρηση αστικού οδικού δικτύου αυτονόητη.

          1. Λίγα πράγματα αλλά περισσότερα από τους προηγούμενους. Κάτι ειναι και ότι έστρωσε άσφαλτο σχεδόν παντού, προτιμάς να πέφτεις συνέχεια σε λακούβες? ωστόσο αν δεν γίνουν ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε όλη την πόλη στα διάφορα επίπεδα κυκλοφορίας (πεζοί, ποδήλατα, αυτοκίνητα, λεωφορεία) ουσιαστικά δεν θα αλλάξει τίποτα, δηλαδή με τις σημειακές επεμβάσεις (μια γέφυρα, δύο ευθείες ποδηλατοδρόμων, μια πλατεία στα Νεροκούρου και άλλη μια στη Σούδα) δεν αλλάζει κάτι. Από ότι φαίνεται στο βίντεο δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα.

  18. Είμαστε μια πόλη από υπέρβαρους, στριμένους, με προβλήματα υγείας από την ακινησία και το φαγοπότι κι αν μας πει και κάποιος να κάνουμε 2 βήματα θα του χυθούμε. Το αμαξάκι μας να έχουμε και ας το παρκάρουμε και στις θέσεις αναπήρων άμα λάχει. Στα παπάρια μας όλα. Μου θέλετε Ευρώπες και τουρισμό. ΖΩΑ

  19. 1ον) Ο όρος ντόπιοι δεν υποδηλώνει τπτ. Ξεκαθαρίζει ότι την ζημια την κάνουν οι Χανιώτες που παίρνουν το αμάξι τους για ψιλου πηδημα (να…κάνουν τα ψώνια τους…). Οι ξένοι παρκάρουν στα Παχιανα (που λέει ο λόγος) και κόβουν με τα ποδαρια όλο το κέντρο.
    2ον) αν το να περιγραφεί κάποιος την καθημερινότητα του τον κάνει βαλτο,πες με βαλτο.
    3ον) δεν ανέφερα πουθενά ότι έχουν γίνει έργα. (Οι γραμμές στο ωδείο δεν κατάλαβα που κολλάνε.. μάλλον εσυ έχεις χαμηλά στάνταρτ για τον όρο «εργα»). Η γέφυρα στον Κλάδισο έχει ΑΛΛΑ προβληματα (όχι το ότι είναι «τυφλή»), αλλά δεν θα κάτσω να γράφω κατεβατα για να σε πεισω. Η διαπλάτυνση της εκβολής του ποταμού που ήταν το ζητούμενο ωστόσο, ΕΓΙΝΕ.. (ακόμα πιστεύεις ότι δεν είμαι ντόπιος?)

    Και για να το τελειώνουμε… Δεν υποστήριξα τπτ και κανέναν. Χίλια πάρκινγκ να φτιαξουν το πρόβλημα δεν θα λυθεί αν δεν αλλάξουν νοοτροπίες και μυαλα. Οσοι έχουν βγει έστω και μια φορά σε Ευρωπαικη χώρα να δουν τι παιζει καταλαβαίνουν τι λέω… Οι υπόλοιποι… βλεπουν βαλτους..

  20. Όλοι εσείς που βρίζετε για ότι και να γίνει στην πόλη γιατί δεν μας λέτε τις προτάσεις σας, τι πρέπει να γίνει σ’αυτή την πόλη για να γίνει καλύτερη η ζωή μας? Γιατί δεν μας λέτε ποια είναι τα έργα που έκαναν οι προηγούμενοι δήμαρχοι να τα συνεχίσει ο τωρινός που είναι άχρηστος? Τι είναι αυτό που θέλετε μήπως ένα μεγάλο τίποτα? Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να παρκάρετε ακριβώς εκεί πού θέλετε να πάτε μην τυχόν και περπατήσετε λίγο, τίποτε άλλο δεν σας ενδιαφέρει δεν σέβεστε ούτε συμπολίτες ούτε ανάπηρους ούτε ηλικιωμένους ούτε παιδιά τίποτε, γι’αυτό αυτή η πόλη δεν έχει καθόλου ελεύθερους χώρους προς χρήση των πολιτών. ΜΠΡΆΒΟ δήμαρχε αν καταφέρεις να εξαφανίσει ς από το κέντρο της πόλης τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα θα είσαι μεγάλος. Οι αμόρφωτοι ίσως κάποια μέρα πάνε κανένα ταξίδι και καταλάβουν πως είναι οι φιλικές πόλεις. Έχουν κάνει το αυτοκίνητο θεό τους. Στην τελική αν δεν έχουν που να το βάλουν να …….. Δεν φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι πολίτες δεν είναι το κέντρο ιδιοκτησία τους στο σπίτι τους να κάνουν κουμάντο.

  21. Πραγματικά μπλέξαμε με τον ξεροτηγανα από τη ρόκα που την έχει νέος Βενιζέλος.
    Απορώ τι αμαρτίες πληρώνουμε σαν πόλη να μας διοικεί ο ένας μετά τον άλλο 40 χρόνια τωρα ο κάθε κακομοίρης αποτυχημένος που ψάχνει να βρει διέξοδο.

  22. Δήμαρχε προχώρα, μην ακούς τους μίζερους που λένε όχι στα πάντα. Και τον Μαρινάκη στο Ρέθυμνο όταν ξεκίνησε να φτιάχνει την πόλη οι βοσκοί τον έβριζαν και τον απειλούσαν , αλλά δείτε τώρα πως είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook