Σημανδηράκης στον Alpha: Τα Χανιά παραμένουν ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς | Video

Την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο με την σταδιακή υποχώρηση της υγειονομικής κρίσης από την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και την προετοιμασία που γίνεται για την επερχόμενη τουριστική σεζόν που φέτος θα είναι ιδιαίτερη, περιέγραψε στην τηλεόραση του Alpha ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο κ. Σημανδηράκης σε ζωντανή σύνδεση από το παλιό λιμάνι των Χανίων και με φόντο τον φάρο, αναφέρθηκε στις διεργασίες που γίνονται τόσο από τη δημοτική αρχή όσο και από τους επιχειρηματίες για να επανέλθουμε σε μία κανονικότητα και δεν παρέλειψε να επισημάνει και το θετικό στοιχείο που μένει από αυτή την περιπέτεια:

«Υπάρχει μια εκτεταμένη συμμαχία ανθρώπων, φορέων, επιχειρήσεων και εθελοντών που συνεργάζονται και προετοιμάζονται για την επερχόμενη σεζόν και ενδεχομένως να είναι μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χανίων, ενώ σχολίασε ότι η συμπεριφορά των πολιτών ήταν ένα πολύ σημαντικό σημείο γραφής για την εξέλιξη της διασποράς της ασθένειας και υπογράμμισε πως η Κρήτη το τελευταίο διάστημα δεν έχει εμφανίσει κανένα κρούσμα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha:
zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mπορεί κε Δήμαρχε να παραμένουν τα Χανιά ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς αλλά το θέμα είναι πότε θα επιτραπεί σε αυτούς που θα τον προτιμήσουν (!)……ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ!!!!!!! Γιατί αν ξεκινήσει η τουριστική σαιζόν του ενός από τους “σημαντικότερους” προορισμούς(!)κατά τα μέσα Ιουλίου….ζήτω που καήκανε(!) τουριστικές επιχειρήσεις και υπάλληλοι τουριστικών επαγγελμάτων!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ