Σημανδηράκης: «Ο Παπαδογιάννης φυγομάχησε… Έφυγε από το δημοτικό συμβούλιο προσπαθώντας να μπλοκάρει τις διαδικασίες»

σημανδηράκης-ο-παπαδογιάννης-φυγομ-934415

Σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης, Άρη Παπαδογιάννη εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, από το μικρόφωνο του Super FM 89.6, με αφορμή την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου και της παράταξής του, από το… μαραθώνιο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, δείτε ΕΔΩ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Παππά ο κ. Σημανδηράκης κατηγόρησε ευθέως τον κ. Παπαδογιάννη ότι με αφορμή την υπενθύμιση του κανονισμού για τη στελέχωση των νομικών προσώπων, προσπάθησε με συστηματικό και απροκάλυπτο τρόπο να δυναμιτίσει την διαδικασία, μη σεβόμενος τη διαδικασία και το σώμα.

«Κάποιες φορές η επιλογή της φυγής είναι ένας τρόπος για κάποιους να αντιμετωπίσουν τα πράγματα όταν δεν τους βολεύουν» υποστήριξε ο κ Σημανδρηράκης σε αυστηρό τόνο και συνέχισε: «Ο κ. Παπαδογιάννης φυγομάχησε και αποφάσισε να εγκαταλείψει το δημοτικό συμβούλιο προσπαθώντας να μπλοκάρει τις διαδικασίες. Οι θέσεις οι οποίες προβλέπονταν για την αντιπολίτευση καλύφθηκαν από όσους επιθυμούσαν να θέσουν υποψηφιότητα, κάποια συμβούλια από τα οποία στελεχώσαμε και επιτροπές δεν έχουν ονόματα από τον κ. Παπαδογιάννη, εις γνώση του και με επιλογή του ίδιου. Άρα ο κ. Παπαδογιάννης, ουσιαστικά με την επιλογή του να αποχωρήσει δεν εκπροσώπησε τον κόσμο ο οποίος τον επέλεξε. Αυτό είναι δικό του δικαίωμα, αλλά και δικό μας είναι το δικαίωμα να τον κρίνουμε…» τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων.

Αναφερόμενος στο αν η στάση αυτή του κ. Παπαδογιάννη θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον σε αντίστοιχες διαδικασίες ο κ Σημανδηράκης εξέφρασε την ελπίδα πως «ο κ. Παπαδογιάννης σήμερα που θα έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί να έχει αναθεωρήσει και να έχει αφαιρέσει από τις πρακτικές του την συγκεκριμένη. Θεωρώ ότι θα το σκεφθεί ξανά και στο μέλλον θα πράττει τα δέοντα…»Ωστόσο κλείνοντας ο Δήμαρχος Χανίων σε μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις επεσήμανε ότι «το Δημοτικό συμβούλιο δεν εκβιάζεται, ολοκλήρωσε τη διαδικασία την οποία ξεκίνησε. Καμία παράταξη και κανείς επικεφαλής δεν θα βάλει περιορισμούς σε κάποιο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος θέλει να θέσει υποψηφιότητα για κάθε όργανο και προβλέπεται ότι έχει το δικαίωμα. Αυτές οι επικοινωνιακές πρακτικές δεν ξέρω αν περνούσαν παλιά στον κ. Παπαδογιάννη, αλλά τώρα πλέον δεν περνάνε…».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook