Σημανδηράκης: «Έχουμε χρέος να εμβολιαστούμε» – Έκανε σήμερα τη δεύτερη δόση

σημανδηράκης-έχουμε-χρέος-να-εμβολι-1242966

Με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca εμβολιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Προσήλθε στις 12:30 στο εμβολιαστικό κέντρο στις εγκαταστάσεις του πρώην ΙΚΑ και προέτρεψε τους Χανιώτες να μην καθυστερούν τον εμβολιασμό τους, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα… καραδοκεί.

«Τα δεδομένα δείχνουν μείωση στον αριθμό των ανρώπων που έρχονται να εμβολιαστούν και αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν γίνεται να ακούμε απόψεις αντιεπιστημονικές, απόψεις που δεν βασίζονται σε στοιχεία και που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Έχουμε χρέος να κάνουμε το εμβόλιο για να διατηρήσουμε τη δημόσια υγεία. Πρέπει να πρυτανεύσει ο ορθολογισμός.»

Ο Δήμαρχος Χανίων επισήμανε ακόμα ότι μπορεί να υπάρξουν και οικονομικές συνέπειες:

«Δεύτερη χαμένη τουριστική χρονιά δεν μας χρειάζεται, θα προκαλέσει όχι μόνο οικονομικές, αλλά και κοινωνικές δυσκολίες. Πρέπει να πείσουμε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας να αφήσουν τις ανησυχίες τους και να εμβολιαστούν.»

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Σημανδηράκης: «Έχουμε χρέος να εμβολιαστούμε» – Έκανε σήμερα τη δεύτερη δόση

    1. Συμφωνο..
      … Μηδεν.. Με τόνο από δω & πέρα..
      Φτιαξε κάτι δρόμους που χης μηνύσεις που πλημμυρίζει κόσμος αποχέτευσης κοινός κάνε την δουλειά σου & οχι προτροπή η τον ειδικο

  1. Καλά το λες.. 0..μηδεν..ο κύριος από δω κ πέρα!
    Δουλειά του να κάνει έργα τα οποία σε μέτρια έχει δυσκολίες.. Δρόμοι χωρίς αποχευτεση, πλημμυρίζουν γειτονιές και κάνει τον ειδικο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook