Σημανδηράκης: Ο ποδηλατόδρομος στην Κυδωνίας θα αλλάξει την οδική μας συμπεριφορά – Αστυνόμευση τις πρώτες ημέρες | Video

σημανδηράκης-ο-ποδηλατόδρομος-στην-κ-1144249

Την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος ο νέος ποδηλατόδρομος στην οδό Κυδωνίας και έπεται συνέχεια, όπως δήλωσε στο zarpanews.gr ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Ο νέος ποδηλατόδρομος ξεκίνησε να κατασκευάζεται το πρωί της Πέμπτης, δείτε ΕΔΩ.

Ο κ. Σημανδηράκης τόνισε ότι στη συνέχεια θα γίνει ποδηλατόδρομος και στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σκαλίδη, αφού προηγηθεί η ασφαλτόστρωση, με τη λογική να έγκειται στο ότι η οδική συμπεριφορά των Χανιωτών θα αλλάξει σιγά-σιγά, όπως φάνηκε από την δημιουργία του ποδηλατόδρομου στη Νέα Χώρα.

Ο δήμαρχος Χανίων είπε ακόμα, ότι έχει υπάρξει συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. για να επιτηρείται ο ποδηλατόδρομος ώστε να μένει κενός, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

Δείτε τις δηλώσεις:

zarpanews.gr

9 thoughts on “Σημανδηράκης: Ο ποδηλατόδρομος στην Κυδωνίας θα αλλάξει την οδική μας συμπεριφορά – Αστυνόμευση τις πρώτες ημέρες | Video

  1. Πως είπατε;;; «Ο ποδηλατόδρομος στην Κυδωνίας θα αλλάξει την οδική μας συμπεριφορά»;;;
    Ουτε ο Χαρι Πότερ με τα μαγικά του δεν αλλάζει την οδική μας συμπεριφορά. Η αστυνόμευση απλά θα επιβάλλει την αλλαγή για όσο καιρό γίνεται.

  2. Τα βλέπετε στο εξωτερικό και θέλετε να τα κάνετε και εσείς. Η πόλη δεν έχει ούτε δρόμους, ούτε πάρκιν ούτε την υποδομή για να κόψει κι άλλο τους δρόμους

    1. Δεν ακούσατε στις ειδήσεις?? ΘΑ…… φτιάξει χώρους στάθμευσεις στις εισόδους της πόλης!!!! ΘΑ!!! Περιμένετε ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Αγαπητέ Δήμαρχε, πρώτα φτιάχνεις τις υποδομές κ μετά τα υπόλοιπα! Θα ταλαιπωρηθούν ντόπιοι και επισκέπτες για κάτι που δεν υπάρχει σχεδίαση, δεν υπάρχη υποδομή! Προσωπικά θα περιμένω να δω τι θα γίνει τους μήνες που θα υπάρχει τουρισμός στην πόλη..!! Φυσικά δεν φταίτε εσείς… ο καθένας στην Ελλάδα ότι ξέρει κάνει, και δύστυχώς είσαι το ίδιο. Οι Χανιώτες έχουμε την ευθύνη, και καλά να πάθουμε! Έχουμε ότι μας αξίζει. Αααα και οι εκλογές έρχονται – Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω.

  3. «…ώστε να μένει κενός, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.»
    Βγάλτε φωτογραφίες για το προεκλογικό σας υλικό τώρα, γιατί στις εκλογές δεν θα υπάρχει ούτε το χρώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook