Σημανδηράκης: «Ντροπή σου που χρησιμοποιείς τον πόνο των ανθρώπων» – Άνω-κάτω το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

σημανδηράκης-ντροπή-σου-που-χρησιμο-1347175

Στην Δημοτική Αρχή καταλόγισαν την έξαρση κρουσμάτων στα Χανιά δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, υποστηρίζοντας πως η διασπορά κορονοϊού στην πόλη έγινε στην εκδήλωση φωτοδότησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Απαντώντας ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, τόνισε πως σίγουρα η εικόνα συνωστισμού του κόσμου δεν ικανοποίησε την Δημοτική Αρχή και ότι γίνονταν πολλαπλές εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων από τους παρευρισκόμενους. Ωστόσο, η εκδήλωση ήταν στο απόλυτο πλαίσιο της νομιμότητας.

«Θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες που βρίσκονται στο Νοσοκομείο» τόνισε ο ανεξάρτητος σύμβουλος, Μύρων Γιακουμογιαννάκης, συμπληρώνοντας πως «Η ατομική ευθύνη των ανθρώπων στα Χανιά σταματά εκεί που αρχίζουν τα ακριβά σόου των Δημάρχων».

Στιγμιαία προκλήθηκε ένταση με τον Δήμαρχο να απαντά «Ντροπή σου που χρησιμοποιείς τον πόνο των ανθρώπων για να κάνεις αντιπολίτευση και χαρακτήρισε «πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο να πολιτεύονται σύμβουλοι με κινήσεις εντυπωσιασμού».

Στην «γραμμή» Γιακουμογιαννάκη και ο Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος άφησε αιχμές για την εκδήλωση ενώ κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι με την απάντηση που έδωσε «το παρατραβάει».

Τέλος, ο Γιάννης Σπυριδάκης τόνισε πως κόσμος έχει τεράστια ανάγκη να βγει και να επιστρέψει την κανονικότητα κι αυτό εξηγεί τις εικόνες συνωστισμού.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Σημανδηράκης: «Ντροπή σου που χρησιμοποιείς τον πόνο των ανθρώπων» – Άνω-κάτω το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

  1. Αστε τον ανθρωπο πρεπει να παει και στο Ταρπον Σπρινγκς στο Μαιαμι για υπηρεσιακη υποχρεωση!!! Ααααα ρε, απο τις Ροκες στα Μαιαμιαα ρεεεε!! Ωραια η εκδηλωση για το ανναμα του δεντρου btw…..

  2. Δεν ανηκω στην παραταξη του κυριου Σημαντηρακη , αλλα , θυγομαι σαν χανιωτης πολιτης να ακουω τις αηδιες των κ.κ. Γιακουμογιαννακη , Βαμβουκα και λοιπων , οτι για τη διασπορα φταιει η φωραγωγηση . Παλαιοτερα οι πολιτικοι εβρισκαν αφελεις και τους εσπρωχναν οτι ιδεα ηθελαν . Ευτυχως εμεις σημερα εχουμε την πρεπουσα κριση . Οτι , τι; δηλαδη κυριοι ; Δεν ειχαμε 50- 80 κρουσματα τη μερα στα χανια πριν τη φωταγωγηση του δεντρου ; Περιμεναμε το Δεντρο; ή δεν μας ειχαν ήδη ενημερωση για τους ρυθμους και τους τροπους εξαπλωσης του ; Κύριοι , με τις αηδιες που λετε , ενα μονο καταφερνετε : ακομη κι εκεινοι που σας ψηφισαν , να σκεφτονται τι ηλιθιοι ειναι που ειναι και χαραμισαν την ψηφο τους σε συμβουλους χωρις κοινη λογικη . Με τετοιο μυαλο , ΠΩΣ, θα υπερασπθστειτε τα δικα τους δικια , ε ; Αντε για να μην πω κατι πιο χοντρο …….

  3. Μήπως η στάση του κ.Γιακουμογιαννάκη μοιάζει με στοίχημα ενός σκληρού ανταγωνισμού -υπολείμματος των ’90s-, ούτως ώστε να εντυπωσιάζει τις ευρείες λαϊκές μάζες, να τις καθηλώνει και να τις διατηρεί εξαρτημένες από το θέαμα που τους προσφέρει; Ιδανική μέθοδος για αυτού του είδους την πολιτική, ομολογουμένως.
    Πάντως, προς όποιο άκρο κι αν στραφεί η προπαγανδιστική τακτική του λαϊκισμού, διαμορφώνεται η ίδια χαμηλή ποιότητα ψηφοφόρων, η οποία εμποδίζει κάθε εξέλιξη, όχι μόνον του κόμματος, το οποίο στηρίζεται σε αυτούς, αλλά της χώρας τους ολόκληρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook