Σημανδηράκης για Αυγενάκη: Θα ήθελα να υπάρχει πολιτική γενναιότητα και να ζητηθεί τουλάχιστον μια συγνώμη

σημανδηράκης-για-αυγενάκη-θα-ήθελα-να-1269493

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τα λεγόμενα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του μετά από επίσκεψη στα Χανιά, είπε αφενώς επί λέξει «διέκρινα κομπλεξισμό στα Χανιά», αφετέρου στην προσπάθειά του να ανασκευάσει, ανεπιτυχώς, μιλούσε για fake news, δείτε ΕΔΩ.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε πήρε θέση, ως όφειλε, και ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος δήλωσε στην Κρήτη TV:

«Θεωρώ απολύτως απαράδεκτες τις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο κ. Αυγενάκης.

Θεωρώ απαράδεκτο ένας πολιτικός, και μάλιστα σε επίπεδο υπουργού να προβαίνει σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς σε συνέχεια μιας επίσκεψης εδώ στα Χανιά που η επίσκεψη αυτή το μόνο χαρακτήρα είχε να μεταφέρει τα δεδομένα αλλά κυρίως την αγωνία της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με τις αθλητικές υποδομές.

Θα ήθελα, τουλάχιστον, σε συνέχεια των δηλώσεων αυτών να υπάρχει πολιτική γενναιότητα και να ζητηθεί τουλάχιστον μια συγνώμη για την δήλωση αυτή και όχι μια αναφορά σε fake news. Fake news, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά τις ίδιες τις δηλώσεις που μπορέσαμε και ακούσαμε.».

5 thoughts on “Σημανδηράκης για Αυγενάκη: Θα ήθελα να υπάρχει πολιτική γενναιότητα και να ζητηθεί τουλάχιστον μια συγνώμη

  1. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε πήρε θέση, ως όφειλε, και ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος δήλωσε στην Κρήτη TV:
    “Θεωρώ απολύτως απαράδεκτες τις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο κ. Αυγενάκης.

    (μια εβδομάδα μετά – σχεδον αμέσως…)
    Τόσο σκληρή και αποστομοτική απάντηση ο δήμαρχος, που ο Αυγουλάκης σορυ ο Αυγενάκης είναι έτοιμος να δώσει παραίτηση και να κλειστεί σε μοναστήρι. Του πήρε τον αέρα, τα σώβρακα αν φορούσε μπορώ να πω. Ανατρίχιασα!!
    Δήμαρχε συνέχισε να κάνεις αυτά που κάνεις (να γελάμε)

  2. Με πέντε ημέρες καθυστέρηση ξύπνησε ο μικρούλης. Παναγιωτάκη μου, γιατί δεν αντεδρασες εκείνη τη στιγμή γιατί ανάλογες με το ραδιοφωνικό απόσπασμα δηλώσεις έγιναν και μπροστά σου από τον κ. Αυγενάκη.

    Είναι κρίμα άνθρωποι με μηδενικό πολιτικό ανάστημα να ηγούνται της πόλεως των Χανίων. Να μπορεί να τους κάνει ρεζίλι των σκυλιών αυτούς και εμάς ο κάθε Αυγενάκης και να μένουν σιωπηλοι και άπρακτοι.

    Σε ψήφισα δεύτερη Κυριακή γιατί η άλλη επιλογή ήταν ακόμα χειρότερη. Όπως έκαναν πολλοί Χανιώτες υποχρεωτικα.Αλλά δε θα το ξανακάνω.Μηδενικό έργο και νοοτροπία της πάρτης σου.

  3. Καταλάβατε τώρα γιατί ο πολιτικός καιροσκοπισμος να μην πω πολιτικός τυχοδιωκτισμος ανθεί στα χανια?
    Περιμενε να φύγει ο άλλος να υπογράψει και κάτι μικροσυμβασεις και μετά.
    Παναγιωτακη παιδί μου σοβαρεψου και ενηλικιωσου επιτέλους.εισαι δύο χρονια δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook