Σημανδηράκης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Chaniatourism – Το portal του δήμου για τον τουρισμό στα Χανιά

σημανδηράκης-αυτό-είναι-το-ανανεωμέν-1289093

Παρουσίαση της ανανεωμένης ιστοσελίδας www.chaniatourism.gr , η οποία απευθύνεται σε πιθανούς επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού στην περιοχή των Χανίων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Δημαρχείο Χανίων. Η ιστοσελίδα του δήμου αποσκοπεί στο να προξενήσει το ενδιαφέρουν του επισκέπτη της, αναδεικνύοντας τον πολιτισμικό, φυσικό και ιστορικό πλούτο του τόπου, να δείξει την ανθρώπινη πλευρά των Χανίων, αλλά ταυτόχρονα να δώσει και ιδέες μαζί με υλικό σε επαγγελματίες του τουρισμού, για την καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών τους.

«Αξιοποιήσαμε τη σύγχρονη τεχνολογία ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου αλλά και να γνωρίσουν τους ανθρώπους μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

«Το υλικό που περιέχει το σάιτ μπορούν να το αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες για να προωθήσουν καλύτερα το τουριστικό προϊόν τους», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης.

«Σε πρώτη φάση θέλουμε ξεκάθαρα να δώσουμε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι τα Χανιά είναι μια υπέροχη πόλη, ώστε να δεσμεύσουμε τον υποψήφιο πελάτη και να του κινήσουμε το ενδιαφέρον», είπε ο Νίκος Αλεξάκης, ειδικός συνεργάτης του Δήμου Χανίων σε θέματα τουρισμού.

«Γνώμονας ήταν η πρωτοτυπία, η απλότητα και η χρηστικότητα», ανέφερε ο Γρηγόρης Τσακίρης, μάνατζερ της εταιρίας Limecreative που υλοποίησε το έργο.

Μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες, αριθμητικά δεδομένα, ιστορίες απλών ανθρώπων που ζουν κι εργάζονται στα Χανιά, σε συνολικά 37.000 λέξεις πρωτότυπου υλικού.

Στόχος, όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, είναι η ιστοσελίδα να εμπλουτίζεται συνεχώς με περισσότερο υλικό.

Η παρουσίαση έγινε με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας τουρισμού.

Οποιος θέλει μπορεί να το επισκεφθεί στη διεύθυνση www.chaniatourism.gr.

Δείτε δηλώσεις:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook