Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Κάθειρξη 6 χρόνων προτείνουν οι εισαγγελείς για τα «Μπούνγκα Μπούνγκα» πάρτι στη βίλα του

σίλβιο-μπερλουσκόνι-κάθειρξη-6-χρόνων-1099520

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου εξαιτίας των πάρτι που οργάνωνε στο παρελθόν και πλέον οι εισαγγελείς του Μιλάνου ζητούν ο Καβαλιέρε να καταδικαστεί σε 6 χρόνια κάθειρξης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι εισαγγελείς ζήτησαν την καταδίκη του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού σε έξι χρόνια κάθειρξης, την καταδίκη του δημοσιογράφου Κάρλο Ροσέλα σε 2 χρόνια φυλάκισης και μέχρι 5 χρόνια φυλάκισης για 20 κοπέλες, οι οποίες πήραν μέρος σε πάρτι που οργάνωνε ο Μπερλουσκόνι.

Παράλληλα, η εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, σημείωσε ότι οι συγκεκριμένες κοπέλες δωροδοκήθηκαν από τον Ιταλό μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργό, με στόχο να ψευδομαρτυρήσουν και να μην αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβαινε στα πάρτι που οργάνωσε στην βίλα του, έξω από το Μιλάνο.

Επίσης, σε ό,τι αφορά την τριαντάχρονη, σήμερα, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ (η οποία θεωρείται κύριο πρόσωπο της υπόθεσης «Μπούνγκα Μπούνγκα») οι εισαγγελείς του Μιλάνου έχουν ζητήσει να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια κάθειρξης, για δωροληψία και ψευδομαρτυρία. Κρίνουν ότι ξόδευε χωρίς κανένα όριο, χρήματα που τις διέθετε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, ενώ προσθέτουν ότι οι υπόλοιπες κοπέλες λάμβαναν 2.500 ευρώ τον μήνα -συν δωρεάν διαμερίσματα για την διαμονή τους- προκειμένου να εξασφαλιστεί η σιωπή τους.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιμένουν ότι ο πελάτης τους είναι αθώος και ότι δεν έχει διαπράξει κανένα, απολύτως αδίκημα. Η τελική ετυμηγορία των δικαστών αναμένεται, πιθανότατα, να δημοσιοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook