Σήφης Βαλυράκης: Τα χτυπήματα που τον σκότωσαν και η κατάθεση «φωτιά»

Η δικογρογραφία των 1.300 σελίδων, η μαρτυρία για τα χτυπήματα στο κεφάλι του Βαλυράκη από τις 10 Απριλίου και η ολιγωρία των Θεσμών, που ακόμη και σήμερα δεν έχουν ασκήσει ποινική δίωξη.

Όπως αποκαλύπτει το ieidiseis.gr, στην Δικογραφία Βαλυράκη (1.300 σελίδες) υπάρχει κατάθεση από τις 10 Απριλίου 2021 στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που «κουμπώνει» με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα χτυπήματα που επέφεραν το τέλος του Σήφη Βαλυράκη!

Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη!

Η αποκάλυψη του πολυσέλιδου ντοκουμέντου ανήμερα του εορτασμού της 47ης επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έρχεται να υπογραμμίσει ότι η λειτουργία των θεσμών είναι προαπαιτούμενο για την Δημοκρατία!

Όμως στην υπόθεση Βαλυράκη όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι δεν λειτούργησαν σωστά οι Θεσμοί γεγονός που χτυπάει «καμπανάκι» ως προς την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνδέει την φετινή 47η Επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και στιγματίζει τους νωχελικούς ρυθμούς με τους οποίους κινείται η Δικαιοσύνη και οι λοιπές Αρχές για την διαλεύκανση της υπόθεσης Βαλυράκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παύλος Πολάκης βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ που με τον δικό του τρόπο και ύφος διερωτάται γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε εκείνους που έχουν κατονομαστεί ως υπαίτιοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη.

Πλέον ένα πλατύ φάσμα προσωπικοτήτων από τον ευρύτερο Δημοκρατικό χώρο θεωρούν ότι στην υπόθεση Βαλυράκη δεν ενεργοποιήθηκε η εργαλειοθήκη της Δημοκρατίας (Δικαιοσύνη – Σώματα Ασφαλείας- MEDIA) αμέσως μετά την απώλεια του Σήφη Βαλυράκη που αποτελεί σύμβολο του Αντιδικτατορικού Αγώνα!

 

Αποκαλυπτικά όσα φέρνει στο φως το iEidiseis

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ