ΣΦΠ Χανίων: «Λύγισε» με 3-1 στην πίεση του Ολυμπιακού – Εντυπωσιακό το χανιώτικο κοινό | Photos

σφπ-χανίων-λύγισε-με-3-1-στην-πίεση-του-861534

Δεν κατάφερε να «μπει με το δεξί» στον Δ’ όμιλο της προημιτελικής φάσης του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων στο βόλεϊ ο ΣΦΠ Χανίων, καθώς στο κατάμεστο ΕΑΚ Χανίων η γηπεδούχος ομάδα υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος, αν και έχανε με 1-0 έφτασε με 3-1 (23-25, 25-20, 25-20, 25-19) στην ολική ανατροπή της πρεμιέρας.

Με τους κερδισμένους της 1ης αγωνιστικής, μαζί με ερυθρόλευκους και Πανερυθραϊκό, αναμφίβολα και το χανιώτικο κοινό, που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό της πόλης, ενώ το ταμπούρλο στην κερκίδα, πέρα από την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε, προσπάθησε να δώσει ρυθμό στην χανιώτικη ομάδα.

Η ομάδα του Δήμου Μπουρμπάκη, στην τρίτη της παρουσία σε φάση ομίλων των έπαιξε χωρίς άγχος απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα προσπάθησε να παίξει από την αρχή, χωρίς φόβο, αλλά με… πάθος κόντρα στον Ολυμπιακό και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της στο τάραφλεξ, προηγήθηκε με 1-0, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού των θεατών στην κερκίδα.

Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος στο φινάλε του ‘Α σετ μαζί με τη Χανιώτισσα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος της επιτροπής beach volley στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, Ελένη Καζαάκου πρόσφερε αναμνηστικά λευκώματα των Χανίων στους εκπροσώπους των 4 ομάδων του τουρνουά.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για το ΣΦΠ Χανίων, καθώς ο Ολυμπιακός με σωστή τακτική κατάφερε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του να εκμεταλλευτεί αρχικά τα λάθη των γηπεδούχων και όσο πέρναγε η ώρα την κακή τους ψυχολογία και να κάνει έτσι με νίκη-ανατροπή το α’ βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Διαιτητές: Τραχαλάκη-Αγγελίδης

Οι δηλώσεις των προπονητών

Δήμος Μπουρμπάκης (ΣΦΠ Χανίων): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία, εμείς λιγοψυχήσαμε, δεν παίξαμε καλά σε σερβίς και υποδοχή και χάσαμε. Αύριο μας περιμένει ένα ακόμη πιο δύσκολο ματς με τον Πανερυθραϊκό και ελπίζουμε σε καλύτερη εμφάνιση»

Αντώνης Βουρδέρης (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Δεν πιάσαμε τα στάνταρντς της απόδοσης που θέλαμε, αλλά παίξαμε έξυπνα και κερδίσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα τακτικά στοιχεία που δείξαμε, όχι όμως και από την απόδοση. Πιστεύω κόντρα στον Παμβοχαϊκό, να δείξουμε αύριο ένα πιο βελτιωμένο πρόσωπο».

Άνετα στην πρεμιέρα ο Πανερυθραϊκός

Νωρίτερα στο ματς που άνοιξε την αυλαία των αγώνων ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης κόντρα στον πρωταθλητή Πελοποννήσου, αλλά ελλιπή σήμερα, ΓΑΣ Παμβοχαϊκό, επικρατώντας με 3-0 (25-16, 25-13, 25-21) των πρωτάρηδων σε αντίστοιχη φάση της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ομίλου, κοντράρονται Ολυμπιακός-ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, ενώ ο ΣΦΠ Χανίων αντιμετωπίζει τον πολύ δυνατό Πανερυθραϊκό,

Το πρόγραμμα:

Δ’ όμιλος (ΕΑΚ Χανίων)

1η αγωνιστική – Πέμπτη 16 Μαΐου

16.00: ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 3-0

18.30: ΣΦΠ Χανίων – Ολυμπιακός ΣΦΠ 1-3

2η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Μαΐου

16.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός ΣΦΠ

18.30: ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΣΦΠ Χανίων

3η αγωνιστική – Σάββατο 18 Μαΐου

14.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΣ Πανερυθραϊκός

16.30: ΣΦΠ Χανίων – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Δεν τα κατάφερε στο Λίντο η ΓΕΗ και πλέον καλείται να υπερβεί εαυτόν

Στον Γ’ όμιλο του Ηρακλείου, σε ένα πολύ δυνατό ματς που άνοιξε την αυλαία της διοργάνωσης στο «Λίντο» η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου λύγισε στα σημεία στην πίεση της ΑΟ Καλαμάτα 1980, που μετά το κερδισμένο σετ με 30-28, έφτασε με καλύτερη ψυχολογία στη νίκη, 3-1 (25-20, 23-25, 30-28, 25-21).

Μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας, την Παρασκευή η ΓΕΗ αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου, ΑΟΝΣ Μίλωνα, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι καλούνται να φτάσουν σε υπέρβαση προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην ημιτελική φάση. Ρεπό έχει η ομάδα της Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα

Γ’ όμιλος (Λίντο Ηρακλείου)

1η αγωνιστική – Πέμπτη 16 Μαΐου

17.00: ΓΕ Ηρακλείου – ΑΟ Καλαμάτα 80 3-1

Ρεπό ο ΑΟΝΣ Μίλων

2η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Μαΐου

17.00: ΓΕ Ηρακλείου – ΑΟΝΣ Μίλων

Ρεπό η ΑΟ Καλαμάτα 80

3η αγωνιστική – Σάββατο 18 Μαΐου

16.00: ΑΟΝΣ Μίλων – ΑΟ Καλαμάτα 80

Ρεπό η ΓΕ Ηρακλείου

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook