Σφοδρή χαλαζόπτωση στα Χανιά – Το… έστρωσε σε δρόμους και αυλές | Photos + Video

σφοδρή-χαλαζόπτωση-στα-χανιά-το-έστ-976491

Έντονο ήταν το μπουρίνι με τη χαλαζόπτωση και την κακοκαιρία, που έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης πολλές περιοχές στα Χανιά, έχοντας δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του zarpanews.gr στο σημείο από το ύψος του Γερανίου μέχρι και τα Χανιά, σχεδόν το έχει στρώσει στο δρόμο, ενώ αν και αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποια σαφής εικόνα, από την ισχυρή χαλαζόπτωση εκφράζονται φόβοι και για καταστροφές.Επίσης λόγω της κακοκαιρίας, σε κάποια σημεία υπάρχει μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσεις και για αυτό οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες.

Αντίστοιχες είναι οι εικόνες όπως βλέπουμε στις φωτoγραφίες του zarpanews.gr και στο χωριό Σκινές, σε απόσταση 15 λεπτών από τα Χανιά, όπου οι αυλές των σπιτιών έχουν αρχίσει να ντύνονται στα λευκά, αλλά και στο βίντεο από το Σταλό. 

Εικόνες όμως μοναδικές είναι και αυτές της κυρίας Ελένης Σγουράκη, από την Αγυιά, όπου όπως βλέπετε ένας «λευκός μανδύας» έχει σκεπάσει την περιοχή των Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook