Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος που προκάλεσε καταδίωξη – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

σφαίρα-στο-κεφάλι-δέχτηκε-ο-16χρονος-που-1308089

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 16χρονος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.12.2022) προκάλεσε καταδίωξη από την αστυνομία γιατί έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει (δείτε ΕΔΩ).

Ο 16χρονος οδηγός δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, όπως μετέδωσε ο ANT1. Όλα ξεκίνησαν περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, όταν ο νεαρός Ρομ έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει τα 20 ευρώ πετρέλαιο που έβαλε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Αμέσως μόλις έφυγε χωρίς να πληρώσει, ο υπάλληλος του πρατηρίου ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 16χρονος οδηγός κινήθηκε προς την παλαιά Συμμαχική Οδό, όπου τον εντόπισε περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο νεαρός δεν σταμάτησε στα σήματα των αστυνομικών και κάπως έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 16χρονος επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό που τον καταδίωκε και πως γι’ αυτό οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Η καταδίωξη τελείωσε όταν το αυτοκίνητο του 16χρονου έπεσε πάνω σε ένα τοιχίο. Ο ίδιος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αφαίρεσή της. Ο 16χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Γίνεται έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες πυροβόλησαν οι αστυνομικοί και τραυματίστηκε ο ανήλικος οδηγός.

newsit.gr

One thought on “Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος που προκάλεσε καταδίωξη – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

  1. Αρχισαμε παλι τα πηγε να εμβολισει κτλ… Θυμιζει λιγο την προηγουμενη περισταση οπου παλι αρχισαν να γαζωνουν οι αστυνομικοι! Και βγηκε ολο το συστημα να τους καλυψει…
    Εκτος αν η χωρα μας εχει γινει τοσο κανιβαλη, οπου για 50 ευρω ο μπατσος μπορει να ανοιγει πυρ και να σε σκοτωνει…
    A ξεχασα… Θα βγουν να πουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ οτι ηταν Ρομα, οποτε καλα να παθει.. Οποτε προχωραμε!

    ΥΓ. Μερες που ειναι και ο Γρηγοροπουλος δηθεν οπως ετρεξαν να πουν τα καναλια μολοτοφ πετουσε.. Βεβαια στο τελος το δικαστηριο εκρινε οτι δεν εκανε τιποτα τετοιο.. Αυτα περι τα πηγε να εμβολισει… Που φυσικα εμβολιση σημαινει να τρακαρες κ λιγο ενα οχημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook