Sexy λογίστρια έκλεψε με Πακιστανό 1.250.000 | Την πρόδωσε η «dolce vita» που έκανε

sexy-λογίστρια-έκλεψε-με-πακιστανό-1-250-000-την-84109

xeiropedes-gynaika2

Η μεγάλη ζωή «πρόδωσε» την 39χρονη λογίστρια μιας φαρμακοβιομηχανίας στο Κορωπί, η οποία σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε την κλοπή του 1.250.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας με βοηθό έναν Πακιστανό εργαζόμενο.

Η εντυπωσιακή γυναίκα των 39 Μαΐων εργαζόταν ως προϊσταμένη του λογιστηρίου γνωστής φαρμακοβιομηχανίας, όταν συνέλαβε ένα σχέδιο που θα την έκανε τόσο πλούσια όσο στα όνειρά της. Πίστεψε, μάλιστα, πως είχε ανακαλύψει τον τρόπο να διαπράξει την τέλεια κλοπή, χωρίς να την… ψυλλιαστεί κανείς!

Ως προϊσταμένη του λογιστηρίου, η 39χρονη γνώριζε τα ποσά που βρίσκονται μέσα στο χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του προέδρου της εταιρείας, τον κωδικό αλλά και τα συστήματα ασφαλείας. Ο πειρασμός ήταν μεγάλος και, με δεδομένη τη ροπή της προς τη μεγάλη ζωή, δεν άργησε να υποκύψει στην… αμαρτία του εύκολου χρήματος. Ομως υπήρχε μια δυσκολία… Μόνη της δεν μπορούσε να φέρει σε πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Στο πρόσωπο του φιλήσυχου, ευσυνείδητου και καθ’ όλα έμπιστου Πακιστανού εργάτη στη φαρμακοβιομηχανία βρήκε αυτό που ζητούσε. Η 39χρονη έπεισε τον άνθρωπο που εμπιστεύονταν ακόμη και ο πρόεδρος της εταιρείας ότι με αυτήν την κλοπή θα άλλαζε η ζωή του και θα μπορούσε να επιστρέψει με γεμάτες τις τσέπες στην πατρίδα του.

Ετσι, τον Μάρτιο του 2012, νυχτερινές ώρες Σαββάτου, η 39χρονη μαζί με τον Πακιστανό εργάτη μπήκε στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας. Η δουλειά έγινε μέσα σε λίγα λεπτά και οι δύο συνεργοί έφυγαν από το σημείο με έναν σάκο λεφτά και την κασέτα του καταγραφικού, που η λογίστρια γνώριζε ότι υπήρχε και φρόντισε να την πάρει για να μη φανούν στο βίντεο.

Η 39χρονη έβαλε σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου της. Επεισε λοιπόν τον Πακιστανό να φύγει αμέσως από την Ελλάδα, με το -όχι και ιδιαίτερα μεγάλο- μερίδιό του από τη μεγάλη κλοπή των 1.250.000 ευρώ. Ετσι, λοιπόν, όλες οι υποψίες θα έπεφταν πάνω του, όπως και έγινε.

Το μοιραίο λάθος που την έριξε στα δίχτυα

Η 39χρονη συνέχισε να εργάζεται κανονικά ως προϊσταμένη στο λογιστήριο της εταιρείας, ώσπου έκανε το μοιραίο λάθος. Τρεις μήνες μετά παραιτήθηκε από την εταιρεία επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Το γεγονός αυτό έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση, με αποτέλεσμα να τη θέσουν υπό διακριτική παρακολούθηση, η οποία αποκάλυψε ότι είχε αρχίσει να κάνει… μεγάλη ζωή, αγοράζοντας ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα! Η sexy πρώην λογίστρια ανακρίθηκε και δεν άργησε να ομολογήσει την κλοπή που οδήγησε στη σύλληψή της, για την οποία προέβαλε τη δικαιολογία πως αντιμετώπιζε… σοβαρά οικονομικά προβλήματα!

Πηγή: Espresso

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook