Σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή kick boxing καταγγέλλει 16χρονη: «Ήρθε πάνω μου και είπε ότι θέλει να με φιλήσει»

σεξουαλική-παρενόχληση-από-προπονητ-1656194

Σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού καταγγέλλει πως υπέστη μια 16χρονη, αθλήτρια του kick boxing από τον προπονητή της. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/03), ήδη έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Οι γονείς της ανήλικης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα. «Το κορίτσι μου έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάσω. Τελείως απόμακρη. Χωρίς όρεξη στο σπίτι. Στο σχολείο και στο φροντιστήριο να είναι μαθήτρια του 18 και του 19 και τώρα να μην ενδιαφέρεται. Την έχουν πιάσει πολλές φορές να κλαίει» είπε ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας του kick boxing στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Alpha και το δημοσιογράφο Μιχάλη Αραμπατζόγλου.

«Την στρίμωξε στη γωνία, της έπιασε τα μαλλιά, της έλεγε “θέλω να σε φιλήσω”. Το παιδί μου μετά τις συνεδρίες που έκανε, ήρθε ξαφνικά μια μέρα και μου είπε “μπαμπά, αν δεν με βοηθήσεις να κάνω μήνυση θα κάνω καμία τρέλα”» πρόσθεσε ο πατέρας της αθλήτριας.

Η καταγγελία της 16χρονης
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μαθήτρια κατήγγειλε πως όλα ξεκίνησαν στις αρχές του Ιουνίου του 2022 κατά την προετοιμασία της ομάδας για συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά.

«Μου είπε να μείνω έξω από την προπόνηση και να κάνω διατάσεις καθώς είχα τραυματισμό. Ήρθε από πάνω μου λέγοντας μου στο αυτί πως θέλει να με φιλήσει. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Είχα υποστεί σοκ» ανέφερε στην καταγγελία της η 16χρονη ενώ πρόσθεσε πως την ίδια μέρα δέχθηκε επίθεση από τον προπονητή της ενώ οι υπόλοιποι αθλητές είχαν αποχωρήσει.

Η μαθήτρια κατήγγειλε επίσης πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας σε ξενοδοχείο του εξωτερικού, προσπάθησε να τη βιάσει. «Με έπιασε βίαια από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο κράτησε σφιχτά τα δυο μου χέρια. Άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι» φέρεται να κατήγγειλε η 16χρονη.

Η απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά της
Η απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά της νεαρής μαθήτριας έκανε τους γονείς της να ζητήσουν βοήθεια παιδοψυχολόγου και έτσι η 16χρονη «έσπασε» την σιωπή της και προχώρησε στην καταγγελία.

Η παιδοψυχολόγος στην έκθεσή της αναφέρει: «Το παιδί στις πέντε συνεδρίες που κάναμε αφηγείται συνεχώς τα συγκεκριμένα περιστατικά που της προκαλούν έντονη θλίψη και άγχος, ευερεθιστότητα, πρόβλημα συγκέντρωσης στο σχολείο και αποστροφή προς οποιαδήποτε σωματική επαφή, εφιάλτες και δυσκολίες στον ύπνο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook