Σέξι πόδια όλο το καλοκαίρι – Τα μυστικά για να απαλλαγείτε από την κατακράτηση

σέξι-πόδια-όλο-το-καλοκαίρι-τα-μυστικ-1492327

Τα καλά γονίδια και οι τακτικές προπονήσεις μετράνε πολύ, σε ό,τι αφορά τα γυμνασμένα πόδια, ωστόσο τα καλά προϊόντα και η τακτική περιποίηση μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Η καλύτερη συμβουλή που έχω ακούσει ποτέ και αφορά την αποσυμφόρηση από κατακράτηση υγρών είναι η απολέπιση. Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα κάνετε καλή απολέπιση με ένα scrub δέρματος. Είτε πρόκειται για μία DIY συνταγή με λάδι και αλάτι ή κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει, η απολέπιση βοηθάει στην απομάκρυνση των παγιδευμένων υγρών.

Η προσθήκη αλάτων στο μπάνιο σας θα βοηθήσει επίσης στην αποσυμφόρηση -ιδιαίτερα των άκρων. Τέλος, καθώς ξεπλένετε δοκιμάστε να εναλλάσσετε ζεστό (όχι καυτό) και κρύο νερό στα πόδια, τους αστραγάλους, τις γάμπες και τους γλουτούς. Δοκιμάστε 20 δευτερόλεπτα σε κάθε τμήμα, επαναλαμβάνοντας τρεις φορές.

Ένα ακόμη σημαντικό hack αφορά στην καθημερινή τους περιποίηση. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε οτιδήποτε στα πόδια σας –είτε είναι σαπούνι, απολέπιστικό, λοσιόν σώματος, gua sha ή απλά κάνετε μασάζ– δουλεύετε στοχευμένα. Αφού διεγείρετε απαλά τους λεμφαδένες στη βουβωνική χώρα και στο πίσω μέρος των γονάτων (πιέζοντας απαλά περίπου 10 φορές), κάντε μασάζ προς τα πάνω από το γόνατο στο ισχίο και στη συνέχεια δουλέψτε από τον αστράγαλο μέχρι τα γόνατα.

Επίσης, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε το απόλυτο ελιξίριο αποσυμφόρησης που είναι η κατανάλωση νερού. Όσο περισσότερο νερό πίνετε, τόσο λιγότερο νερό συγκρατεί το σώμα σας.

Για τις ημέρες που θέλουμε έξτρα λάμψη, το self tan είναι ένα μοναδικό προϊόν. Δοκιμάστε να το αναμείξετε με ενυδατική κρέμα και να το απλώσετε ομοιόμορφα στα πόδια σας. Το αποτέλεσμα είναι τρομερά sexy και κολακευτικό.

Πηγή:bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook