Σεξ όπως παλιά: 6 τρόποι να το ξαναφέρετε στη ζωή σας

σεξ-όπως-παλιά-6-τρόποι-να-το-ξαναφέρετ-1338568

Πώς θα αναθερμάνετε τη σχέση σας σεξουαλικά με 6 απλούς τρόπους

Θυμάστε τότε που δεν μπορούσατε να πάρετε τα χέρια σας από πάνω του; Στο ξεκίνημα της σχέσης, που ξεχείλιζε το πάθος και δεν χρειαζόσασταν ιδιαίτερη αφορμή για να κάνετε σεξ;

Τα χρόνια πέρασαν, η σχέση μπήκε σε ρουτίνα και το καυτό σεξ αντικαταστάθηκε από βραδιές στον καναπέ, παρέα με Netflix και σουβλάκια. Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, και όλοι έχουμε ανάγκη στιγμές χαλάρωσης και comfort food, γιατί να μην ξαναζωντανέψουμε εκείνες τις μέρες (και νύχτες) πάθους; Στην τελική, δεν θέλει κόπο. Μόνο μερικά έξυπνα tips για να βρείτε τη φλόγα του πρώτου καιρού.

Η σωστή προετοιμασία

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν γίνεται να πιστεύετε ότι το πάθος και η φλόγα είναι πράγματα που προκύπτουν ξαφνικά ή από μόνα τους. Πρέπει να δουλεύετε και οι δύο τη σχέση. Πριν φτάσουμε στο σεξ, διεγείρουμε τον εγκέφαλο μέσα από το ερωτικό παιχνίδι. Ερωτικά μηνύματα στη δουλειά, δημιουργία ατμόσφαιρας στο σπίτι, ένα ερωτικό βοήθημα ή το να δείτε μία ερωτική ταινία μαζί.

Πρώτα ραντεβού

Πριν κάνετε σχέση, βγαίνατε ραντεβού για να γνωριστείτε. Ένα ρομαντικό δείπνο, σινεμά ή για ποτό στο αγαπημένο σας μπαρ. Αν θέλετε να διατηρηθεί η φλόγα, μην ξεχνάτε τα ερωτικά ραντεβού. Φροντίστε να οργανώνετε μία έξοδο την εβδομάδα για να πείτε τα νέα σας (ιδανικά όχι τα της δουλειάς) και για να έρθετε πιο κοντά. Σωματικά και ψυχικά.

Δοκιμάστε κάτι καινούριο

Οι πειραματισμοί και οι νέες ιδέες αλλάζουν εντελώς τη ρουτίνα του σεξ και σε βάζουν σε ένα άλλο mood. Ακόμα και αν η προσπάθεια δεν πετύχει, σημασία έχει ότι προσπαθήσατε. Και αυτό θα αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ σας.

Μην υποτιμάτε τις τεμπέλικες στάσεις

Το πάθος και το καυτό σεξ δεν ισούνται απαραίτητα με ακροβατικά και ριψοκίνδυνες στάσεις. Μπορείτε να περάσετε αξέχαστα κάνοντας κλασικό ιεραποστολικό ή ενώ κάνετε spooning στον καναπέ. Όταν νιώθετε ασφάλεια και χαλαρότητα, είναι πολύ πιθανό ότι θα το απολαύσετε. Κάντε τη διαφορά με μικρές παραλλαγές.

Πάνω από όλα η ποιότητα

Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός φορών που πρέπει να κάνουμε σεξ, επομένως δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε επειδή δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Αν κάνετε σεξ πιο αραιά, αλλά η ποιότητά του είναι υψηλή και ικανοποιείστε εξίσου και οι δύο, όλα βαίνουν καλώς. Όσο μεγαλώνουμε, η ποιότητα υπερτερεί της ποσότητας.

Βγείτε από την κρεβατοκάμαρα

Εν ολίγοις, ξεχάστε για λίγο την άνεση του κρεβατιού σας. Μπορείτε να μείνετε στο σπίτι, αλλά να δοκιμάσετε τα υπόλοιπα δωμάτια ή να πάρετε το ρίσκο και να υποδεχτείτε το σεξ στο αυτοκίνητο ή όπου αλλού σας εμπνέει. Πάντα με προσοχή και ασφάλεια.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook