Σέβη Βολουδάκη: «Μανούσο, τα καταφέραμε» | Video

σέβη-βολουδάκη-μανούσο-τα-καταφέραμ-1674466

Στο Zarpa Radio 89.6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη μίλησε η εκλεγείσα βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ, Σέβη Βολουδάκη. Η κυρία Βολουδάκη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη με το αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα έκανε μια συγκινητική αναφορά στον εκλιπόντα σύζυγό της.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και για το γενικό και για το προσωπικό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου, τους συνεργάτες μου, όλους όσους με βοήθησαν. Και θέλω να πω στον Μανούσο μου ότι τα καταφέραμε και συνεχίζουμε μαζί».

Η κα Βολουδάκη παραδέχθηκε ότι ούτε η ίδια δεν περίμενε τέτοια νίκη της ΝΔ:

«Πανελλαδικά δεν το περίμενα ούτε εγώ, ήμουν σίγουρη ότι θα υπάρχει διαφορά, ήμουν σίγουρη ότι θα υπάρχει διαφορά και στα Χανιά. Έβλεπα από τις συνομιλίες μου με τον κόσμο ότι η ζοφερή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε, δεν υπήρχε αυτό που παρουσίαζε. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι έχει προβλήματα, αλλά έχει μια κυβέρνηση που  είναι διατεθειμένη να τον βοθήσει.»

Επίσης ρωτήθηκε ποια θα είναι τα πρώτα της βήματα στα βουλευτικά έδρανα:

«Το πρώτο πλάνο για μένα είναι να δούμε πώς μπορεί να ενισχυθεί ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας του νομού. Επίσης, να δούμε πώς θα συνδέσουμε την ανάπτυξη με τον τουρισμό μας που να είναι βιώσιμος. Και να είμαστε σε εγρήγορση να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα ώστε να αποκτήσουμε επιτέλους τον ΒΟΑΚ, τον δρόμο που μας αξίζει.»

zarpanews.gr

One thought on “Σέβη Βολουδάκη: «Μανούσο, τα καταφέραμε» | Video

  1. Εκει που εινσι ο Μανούσος…λίγο δύσκολα.να σε ακούσει αλλά εδωσες όντως μεγάλο «αγώνα» με τόσους πολλούς και δυνατούς να σε υποστηρίζουν-«σπρώχνουν»!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook