Σέβη Βολουδάκη: Επιτακτική ανάγκη δίκαιης και αποτελεσματικής αναδιάρθρωσης της απασχόλησης

σέβη-βολουδάκη-επιτακτική-ανάγκη-δίκ-1693292

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, Σέβη Βολουδάκη, μετέφερε στην Εθνική Αντιπροσωπεία την αγωνία χιλιάδων εργαζομένων και επιχειρηματιών του νησιού για την επιτακτική ανάγκη δίκαιης και αποτελεσματικής αναδιάρθρωσης της απασχόλησης.

Στην ομιλία της στη Βουλή η κα Σέβη Βολουδάκη, δεν έμεινε απλά στις γενικές διαπιστώσεις, αλλά εξειδίκευσε τη σημασία του εργασιακού νομοσχεδίου για την ατμομηχανή του ελληνικού τουρισμού, την Κρήτη.

«Μία πολύ σημαντική ρύθμιση του νομοσχεδίου είναι αυτή που εισάγεται με το άρθρο 29, σύμφωνα με την οποία αντιμετωπίζεται η ανάγκη καταβολής του ειδικού εποχιακού βοηθήματος και στους εργαζόμενους που έχουν παραχωρηθεί από επιχειρήσεις προσωρινής απασχόλησης σε επιχειρήσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου.

Αίρεται έτσι μία αδικία ετών για τους εργαζόμενους του κλάδου», τόνισε, και αναφέρθηκε στις θετικές συνέπειες του νομοσχεδίου σε τοπικές οικονομίες με ιδιαίτερα δομικά χαρακτηριστικά όπως αυτή της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία αντλεί ώθηση από τον ισχυρό τουριστικό της κλάδο και τον υψηλής προστιθέμενης αξίας αγροδιατροφικό τομέα.

One thought on “Σέβη Βολουδάκη: Επιτακτική ανάγκη δίκαιης και αποτελεσματικής αναδιάρθρωσης της απασχόλησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook