Σέβη Βολουδάκη: Έχει μηδενίσει το κοντέρ, πάμε πάλι για την μεγάλη νίκη της ΝΔ | Video

σέβη-βολουδάκη-έχει-μηδενίσει-το-κοντ-1703882

Για τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για την δεύτερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, η οποία ολοκληρώθηκε χθες αλλά και για τον δεύτερο γύρο εκλογών της 25ης Ιουνίου, μίλησε στο Zarpa Radio 89,6 και τον Δημήτρη Παππά, η υποψήφια βουλευτής Χανίων της ΝΔ Σέβη Βολουδάκη.

Η κ. Βολουδάκη αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή της από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εθνικών εκλογών:

«Είμαστε πάλι υποψήφιοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι κατόρθωμα και είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Κατέγραψε μια πολύ μεγάλη διαφορά. Ο κόσμος είναι αποφασισμένος να σου δώσει μια μεγάλη ευκαιρία, εάν δεν την αξιοποιήσεις τότε έρχεται η πτώση».

Σχετικά με την νέα και δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, αναφέρθηκε στα διαδικαστικά, λέγοντας πως θα υπάρχουν νέα ψηφοδέλτια:

«Έχει μηδενίσει το κοντέρ. Πάμε από την αρχή. Καινούρια ψηφοδέλτια, χωρίς σταυρούς. Είναι τελείως διαφορετικά. Όποιος έχει παλιά ψηφοδέλτια να τα πετάξει. Στο νέο ψηφοδέλτιο είναι το κόμμα και μετά οι βουλευτές με την σειρά σταυρών που πήραν στις εκλογές. Δεν θα υπάρχει στυλό μέσα στο παραβάν. Θεωρούνται άκυρα τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Θα πρέπει να μοιράσουμε καινούρια ψηφοδέλτια».

Σχετικά με τον κατακλυσμό ψηφοδελτίων που γίνεται σε κάθε εκλογική μάχη είπε πως αυτό το «συνήθειο» πρέπει να αλλάξει : «Είναι πεταμένα λεφτά τα ψηφοδέλτια και λάθος μεγάλο. Πρέπει να πούμε όλοι ότι θα πρέπει να σταματήσει. Οι ψηφοφόροι λένε στείλτε ψηφοδέλτια. Θα πρέπει να κάνουμε το βήμα και την πρόταση να σταματήσει να γίνεται. Υποτιμάς λίγο και την νοημοσύνη του ψηφοφόρου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να αποφευχθεί και η νοθεία».

Σχετικά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη

Σχετικά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη, η κ. Βολουδάκη δήλωσε πως η υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ιδιαίτερα θερμή από τον κόσμο: «Πήρε την Κρήτη πάνω του και ξεκίνησε την περιοδεία. Πολύς κόσμος. Ήταν πρωί και εργάσιμη μέρα. Η πιο θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν παντού, ο κόσμος τον περίμενε με πολύ χαρά, να τον δει, να τον χαιρετίσει να τον πλησιάσει, να τον κεράσει μια τσικουδιά. Ο Κυριάκος έχει πλησιάσει τους πολίτες, έχει μπει στο σπίτι τους. Καταλάβαμε ότι αν δεν είσαι κοντά στον κόσμο, δεν πας μακριά. Τον έχεις ανάγκη τον κόσμο».

Σχετικά με τους τουρίστες στον Πλατανιά, οι οποίοι κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ήθελαν να τον γνωρίσουν είπε:

«Οι τουρίστες ήταν ενθουσιασμένοι γιατί ήταν δίπλα τους πρωθυπουργός. Ήθελαν να φωτογραφηθούν.

Για την κατάκτηση του μεγαλύτερου ποσοστού στα Χανιά της ΝΔ στην Κίσαμο, η Σέβη Βολουδάκη επισήμανε πως: «Στο Καστέλι η ΝΔ πήρε 42%.  Στο Καστέλι πήγα κι εγώ καλά. Εγώ πήγα πολύ καλά στα Σφακιά και μέσα στην πόλη. Δε νομίζω ότι το καινούριος παίζει ρόλο. Πρέπει να τους μιλάς, να απαντάς σε αυτά που σε ρωτάνε. Πρέπει να αισθάνεσαι ότι είσαι ένας από αυτούς. Ήρθε κόσμος στις ομιλίες μου που ήταν αναποφάσιστος σχετικά με το κόμμα».

Ανάγκη αυτοδυναμίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Όσο για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, είπε πως ο κόσμος χρειάζεται μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και πως ο κόσμος έχει απαιτήσεις και αιτήματα που περιμένει να υλοποιηθούν:

«Χρειάζεται η χώρα σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Εγώ πιστεύω ότι μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορούμε να το πετύχουμε αυτό. Ο κόσμος περιμένει να γίνουν πράγματα».

Το επιτελικό κράτος

Όσο για το επιτελικό κράτος και την λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας, η κ. Βολουδάκη τόνισε:

Η αλήθεια είναι ότι εμείς αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Κι αυτό σκοπεύω να κάνω και στην συνέχεια. Το επιτελικό κράτος δεν λειτούργησε όπως έπρεπε να λειτουργήσει. Από δω και πέρα τι κάνουμε όμως. Υπάρχουν πάρα πολλά κενά, θα πρέπει να το αλλάξουμε. Το δημόσιο είναι ο μεγάλος ασθενής.  Πρέπει να γίνει σοβαρός έλεγχος και αξιολόγηση. Αυτοί που κάνουν να μείνουν, οι άλλοι να πάνε στα σπίτια τους. Το δημόσιο είναι για να υπηρετεί τις ανάγκες του πολίτη. Η πλειοψηφία τα καταφέρνει. Είναι άδικο για τους ευσυνείδητους δημοσίους υπαλλήλους να υπάρχουν και κάποιοι που χαλούν το όνομα. Εμείς θέλουμε να έχουμε ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση, αυτό θα το αποφασίσει ο λαός.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι: «Έκαναν ότι μπορούσαν για να μας βοηθήσουν να εκλεγούμε».

Οι επιπτώσεις του Airbnb

Σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα εύρεσης κατοικίας λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb, η κ. Βολουδάκη εξέφρασε την πεποίθησή της ότι εάν δεν παρθούν μέτρα που να περιλαμβάνουν αυστηρούς ελέγχους, θα προκύψουν σημαντικές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία:

«Στο τέλος δεν θα έχουμε μόνιμους κατοίκους, ούτε σχολεία θα μπορούμε να έχουμε. Πρέπει να μπουν και άλλοι κανόνες στο rbnb. Θα πρέπει να μπει κάποιος περιορισμός, πώς μπορεί να ελεγχθεί. Επειδή είμαστε τουριστική πόλη, θα μπορεί να προβλεφθεί ποια είναι τουριστικά. Θα γίνουμε Βαρκελώνη στο τέλος. Δεν θα βρίσκει κανένας που να μείνει».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook