Σερβία: Η στιγμή που δύο άνδρες παρασύρονται από ορμητικά νερά ποταμού – Βίντεο ντοκουμέντο

σερβία-η-στιγμή-που-δύο-άνδρες-παρασύρ-1612721

Σοκάρει το βίντεο που έρχεται από τη Σερβία και δείχνει δύο άνδρες να παρασύρονται από χείμαρρο μετά από καταρρακτώδεις βροχές.

Πρόκειται για τη στιγμή που ο γιος προσπαθεί να σώσει τον πατέρα του στην περιοχή Νόβι Πάζαρ στη Σερβία, αλλά δεν τα καταφέρνει και πέφτει και αυτός στο νερό.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο Έκτακτων Καταστάσεων της πόλης έκανε γνωστό ότι… «Δύο άτομα που έπεσαν στον ποταμό Τρνάβιτσα αγνοούνται και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ το άτομο που προσπάθησε να τους σώσει μετά την επέμβαση των διασωστών μετά από την φροντίδα ειδικών είναι σε καλή κατάσταση».

Η περιοχή του Νόβι Πάζαρ κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις πλημμύρες και οι πολίτες καλούνται να μένουν στο σπίτι τους.

«Ενημερώνουν τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην επικράτεια του Νόβι Παζάρ που ζουν σε απειλούμενες περιοχές ότι απαλλάσσονται από την υποχρέωση να παρακολουθήσουν μαθήματα στη δεύτερη βάρδια. Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, η κατάσταση στην πόλη μας είναι ανησυχητική, σε ορισμένα σημεία της πόλης οι ποταμοί Ράσκα, Γιοσάνιτσα και Τρνάβιτσα έχουν υπερχειλίσει από τις κοίτες τους».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook