Σεργουλόπουλος: “Στο γιο μου λέω την αλήθεια, ξέρει την οικογένειά του, ξέρει τα πάντα” | Video

Για τον γιο του Γιώργο, την αλήθεια που γνωρίζει, αλλά και για την καταγγελία της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λαμπρή μίλησε, στο Dot του ΣΚΑΙ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ήξερα την περίπτωση της Λάμπρη και της Τζένης Μπότση. Οπότε όταν έγινε αυτό με την Μπεκατώρου, με τάραξε πολύ. Μάτωσε η ψυχή μου. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και είπα να μιλήσουν. Η Τζένη το έλεγε… “Κάποια στιγμή θα μιλήσω”», είπε ο γνωστός παρουσιαστής για την παρότρυνση που έκανε δημόσια πριν γίνουν οι καταγγελίες.

«Δεν κρύβεις στις ντουλάπες σκελετούς»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε και για τον γιο του Γιώργο τον οποίο είχε πάρει μαζί του στο πλατό: «Δε γίνεται να μην προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου, στο πρόγραμμα του παιδιού. Έχει ανατραπεί και αυτό που έλεγα ότι δε θα τον αφήνω να δει τηλεόραση και να παίζει με το κινητό… Τήρησα όμως το σεβασμό και ότι υπάρχουν όρια. Είναι ευγενικός. Υπάρχουν μερικές αρχές. Με τον Γιώργο έχω κουβεντιάσει. Ξέρει πού βρίσκεται, ξέρει την οικογένειά του, ξέρει τα πάντα. Είναι εύκολο. Αν έχεις μία πραγματικότητα και είναι κανονική και δεν του κρύβεις τίποτα, δεν κρύβεις στις ντουλάπες σκελετούς, είναι εύκολο. Το παιδί ξέρει την οικογένειά του. Αυτή είναι η οικογένειά του».

«Όσο μεγαλώνουν έχω αντιληφθεί ότι θέλουν να ακούσουν την υπόλοιπη ιστορία. Ρωτάνε, απαντάς. Τακ, μεγαλώνει. Την επόμενη χρονιά μπορεί να θυμηθεί και να σου πει «εκείνο που μου είπες… Και πάλι απαντάς. Όταν λες αλήθεια δε χρειάζεται να θυμάσαι τι έχεις πει…Yπάρχουν πολλά παιδιά σαν το δικό μου και πρέπει να τα προστατεύσει η πολιτεία», κατέληξε.

Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ