Σενάριο με τα Χανιά στη Σούπερ Λιγκ 1!

σενάριο-με-τα-χανιά-στη-σούπερ-λιγκ-1-998774

Σενάριο σχετικά με την άνοδο και συμμετοχή της ομάδας των Χανίων τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 έρχεται στο προσκήνιο βάσει φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες! Για ό,τι πρόκειται ενδεχομένως να συμβεί, αυτό αναμένεται να συζητηθεί στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 1 το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα ανάμεσα στα θέματα που αυτή τη στιγμή κυριαρχούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφορά την οριστική διακοπή του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσει και μια έμμεση αναδιάρθρωση των μικρότερων κατηγοριών, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Σούπερ Λιγκ 2. Ειδικότερα, μεταξύ των σχεδίων που έρχονται στο προσκήνιο, είναι να υπάρξουν τη νέα περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, 18 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι τα Χανιά θα περιλαμβάνονται ανάμεσα σε αυτές, ως τρίτη αυτή τη στιγμή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ 2!

Το θέμα παρουσιάζει μείζον ενδιαφέρον και μένει να φανεί εάν μπορεί να έχει ρεαλιστική και ουσιαστική βάση…

Τα Χανιά υπό άλλες συνθήκες έχουν την δυνατότητα εφόσον τελικά αποφασιστεί να ολοκληρωθεί η χρονιά να διεκδικήσουν επί αγωνιστικού επιπέδου μέσα στο γήπεδο -στα πλέι οφ δηλαδή- την άνοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας τη νέα χρονιά. Ολα αυτά τα ζητήματα προκύπτουν φυσικά λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, μεταξύ άλλων και στο ποδόσφαιρο, το οποίο πλήττεται λόγω του κορονοϊού.

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook