Σενάρια ότι έφυγε ως μοναχός στο εξωτερικό ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς

Ψάχνει ακόμα και σε Αργεντινή, Σερβία η ΕΛΑΣ τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής

Τις πληροφορίες που θέλουν τον Χρήστο Παππά, ο οποίος αναζητείται μετά την καταδίκη του για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής», να έχει διαφύγει σε μοναστήρι στη Σερβία ερευνούν οι Αρχές και η ΕΛΑΣ.

Ο Χρήστος Παππάς, από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, κατάφερε και βγήκε κρυφά από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τη «Real News», οι αστυνομικοί έψαξαν ακόμη και σε δύο μοναστήρια στο Άγιο Όρος χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Προέκυψαν πληροφορίες ότι ο Χρήστος Παππάς έφυγε από την Ελλάδα και μέσω της Βόρειας Μακεδονίας πήγε στη Σερβία, όπου δεν αποκλείεται να ζει ως μοναχός.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται σε κάποια μοναστήρια στη Σερβία αλλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί επεκτείνουν το δίκτυο πληροφοριών και σε άλλες χώρες όπως στη Νότια Αφρική, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Αργεντινή.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, μάλιστα, εκδόθηκε και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Χρήστο Παππά, ενώ έχει ενημερωθεί πρώτα η «Interpol».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦιλετάκια αλά βαλεντσιάνα
Επόμενο άρθροΜιανμάρ: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά της χούντας – Εκατοντάδες συλλήψεις και τραυματισμός γυναίκας από σφαίρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ