Σεμινάριο Muay Thai στα Χανιά με τον πρώην πρωταθλητή Βρετανίας Richard Smith

σεμινάριο-muay-thai-στα-χανιά-με-τον-πρώην-πρω-1269429

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο σχετικά με το Muay Thai διοργανώνει η σχολή πολεμικών τεχνών Kydonas Sports – Muay Thai Boxing, την Κυριακή 22 Αυγούστου στα Χανιά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον προπονητή και πρώην πρωταθλητή Βρετανίας Richard Smith σε ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικίες, βελτιώνοντας αισθητά την αντίληψη του αθλητή.

Είναι χρήσιμο για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το Ολυμπιακό πλέον άθλημα του Muay Thai αλλά και στους ήδη γνώστες του αθλήματος, οι οποίοι θα κάνουν προπόνηση όπως ο Harisson πριν πάει για αγώνα, ώστε να ανεβάσουν επίπεδο.

Ο Richard Smith είναι πρώην πρωταθλητής Βρετανίας 3x, Κοινοπολιτείας και Ευρώπης και έχει εκπαιδεύσει πολλούς Παγκόσμιους, Ευρωπαϊκούς, Εθνικούς και Διεθνείς Πρωταθλητές στην 27χρονη καριέρα του. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ως μαχητής και προπονητής συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, του Καζακστάν, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Κροατίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Βελγίου και πολλών άλλων.

Ο Ρίτσαρντ κέρδισε τον προπονητή της χρονιάς στο Leeds Sports ομοσπονδιακός προπονητής της χρονιάς και αναδείχθηκε δεύτερος το 2010. Η Bad Company ήταν η Λέσχη της Χρονιάς στα βραβεία του 2013. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον προπονητή του Muay Thai και στο Strength and Conditioning.

Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης και προπονητής της σχολής Kydonas Sports Δημήτρης Κυδωνάκης: «Από πέρυσι ήθελε να μας επισκεφθεί, ήθελε να έρθει διακοπές και ταυτόχρονα να προπονηθεί κάπου με την οικογένειά του καθώς όλα τα μέλη της, ακόμη και η συζυγός του, είναι επαγγελματίες αθλητές. Μας βρήκε μέσω ινσταγκραμ και ήρθε στην προπόνηση μας. Του άρεσε πάρα πολύ και μετά αποκάλυψε ποιός είναι.

Εκείνος μου πρότεινε το σεμινάριο γιατί ήθελε με κάποιο τρόπο να μας βοηθήσει και να στηρίξει το επόμενο βήμα στο νέο μας χώρο, αντιλαμβανόμενος το πόσο αγαπάμε το άθλημα αλλά και το πόσο δεμένοι είμαστε μεταξύ μας. Θαύμασε τη σχέση που έχουμε αναπτύξει, είδε μια μεγάλη οικογένεια, δέθηκε γρήγορα μαζί μας και μας έκανε δώρο πολλές προπονήσεις αφιλοκερδώς.

Μας προσκάλεσε στην σχολή του μαζί με αγωνιστικές ευκαιρίες στα παιδιά μας σε πολύ όμορφες διοργανώσεις. Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα με πολλές γρήγορες σκέψεις από τα πρώτα μου βήματα στο άθλημα μέχρι και σήμερα….14 χώρες ταξίδια και προσωπικοί αγώνες εντός μεγάλου χρονικού διαστήματος έγιναν ένα πέρασμα λίγων δευτερολέπτων στην σκέψη μου.. Όλα όμως τα χρωστάω στα αστέρια μου που με κάνουν προπονητή» καταλήγει ο κ. Κυδωνάκης. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο στο κέντρο των Χανίων, ενώ τελευταία μέρα εγγραφής – συμμετοχής θα είναι το Σάββατο 21 Αυγούστου. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα 

Πληροφορίες και εγγραφές στο 6984462531

https://kydonas.com/blog/

https://www.facebook.com/KydonasSports

https://www.instagram.com/kydonas_sports/

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook