Σεμινάρια γονέων και «Ανοικτό Σχολείο» στους άμεσους στόχους του Γρηγόρη Αρχοντάκη

σεμινάρια-γονέων-και-ανοικτό-σχολεί-843646

Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους Φορείς της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Παρασκευή 12/04/2019, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων στην Οδό Γκερόλα.

Το συγκεκριμένο κτίριο κατασκευάστηκε και σχεδιάστηκε με πρωτοβουλία του κ. Αρχοντάκη -την περίοδο που διετέλεσε Νομάρχης Χανίων- με μοναδικό σκοπό τη στέγαση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και Νηπιαγωγείων του Δήμου μας. Και οι δύο Προϊστάμενοι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μανώλης Μηλιαράκης και κ. Στέλιος Ζερβάκης δήλωσαν ικανοποιημένοι από την λειτουργικότητα και επάρκεια των χώρων κάτι που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Αρχοντάκη.

Ο κ. Αρχοντάκης ενημερώθηκε, για όλα τα θέματα που απασχολούν την Εκπαιδευτική Κοινότητα και ειδικότερα για τα προβλήματα που παρουσιάζει το θέμα της Σχολικής Στέγης, όπως και το θέμα των Σχολικών Επιτροπών. Παράλληλα έγινε συζήτηση για το πως ο Δήμος σε συνεργασία με τις δύο Διευθύνσεις θα μπορέσει να υλοποιήσει προγράμματα επιμορφωτικού και πολιτιστικού περιεχομένου όπως για παράδειγμα: Σεμινάρια γονέων και «Ανοικτό Σχολείο».Ο κ. Αρχοντάκης ανέφερε πως η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τις Διευθύνσεις της Εκπαίδευσης θα πρέπει να είναι συνεχής και να διεξάγεται σε άριστο κλίμα, αφού η εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων μας αφορά στην ορθή ανάπτυξη των νεαρών μελών της Κοινωνίας μας. Υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλή διαχείριση των προβλημάτων και να δίνονται άμεσα λύσεις, δεσμευόμενος ότι ο ίδιος θα τηρήσει επακριβώς όλα τα παραπάνω.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook