Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζει Έλληνας ποδοσφαιριστής – «Δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου» | Video

σεισμός-στην-τουρκία-συγκλονίζει-έλλ-1623586

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Τουρκία, περιγράφει την τρομακτική του εμπειρία από τον σεισμό 7,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/2).

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τα χρώματα της Καϊσέρισπορ -που βρίσκεται στην περιοχή της Καισάρειας- και ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Open όλα όσα έζησε από τον ισχυρό σεισμό που άφησε πίσω του σχεδόν 200 νεκρούς, με τον αριθμό τους να αυξάνεται ώρα με την ώρα.

Σεισμός στην Τουρκία: «Ο σεισμός κράτησε περίπου ενάμισι λεπτό»

«Περάσαμε μεγάλη ταραχή όταν ξεκίνησε ο σεισμός περίπου στις 4:30 (ώρα Τουρκίας). Ήταν πολύ ισχυρός σεισμός. Η Καισάρεια απέχει περίπου τρεις ώρες από το επίκεντρο του σεισμού. Το επίκεντρο είναι νοτιοανατολικά της πόλης. Είναι ανάμεσα από τις πόλεις Καισάρεια και Γκαζιάντεπ. Νιώσαμε πολύ έντονα τον σεισμό, εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Η διάρκεια του σεισμού ήταν περίπου ενάμισι λεπτό, αλλά είχε πολλούς μετασεισμούς. Κατεβήκαμε όλοι από την πολυκατοικία στον δρόμο. Άνθρωποι έκλαιγαν, έμπαιναν στα αυτοκίνητα για να φύγουν γρήγορα, επικράτησε μια ταραχή», ανέφερε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο ποδοσφαιριστής της Καϊσέρισπορ τόνισε στη συνέχεια: «Πάλι καλά δεν είχαμε πτώσεις κτιρίων εδώ στην Καισάρεια, όπως σε άλλες περιοχές που ήταν πιο κοντά στο επίκεντρο. Δεν έχουν υπάρξει θύματα μέχρι στιγμής. Από ό,τι έχω πληροφορηθεί, μόνο κάποιες ρωγμές και μικροζημιές. Εκτός από τον σεισμό, είχαμε και το χιόνι να αντιμετωπίσουμε».

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook