Σειρά δράσεων στα Χανιά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

σειρά-δράσεων-στα-χανιά-για-την-παγκόσ-1235687

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), υλοποιούν μία σειρά από δράσεις, από τις 22 έως και τις 26 Ιουνίου 2022, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους.

Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 24/06/2022, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας και ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν διάφορες δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με τίτλο: «Γιορτάζοντας την απεξάρτηση και την αυτοβοήθεια/αλληλοβοήθεια», στην Πλατεία Κατεχάκη (Ενετικό Λιμάνι Χανίων) στις 19:00.

Το Σάββατο 25/06/2022, το ΕΣΥΝ με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, διοργανώνουν συναυλία με το μουσικό σύνολο «Εναλλασσόμενη Τάση», στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί, στις 20:30.

Την Κυριακή 26/06/2022, η θεατρική ομάδα «ΚΕ-ΘΕΑΣΙΣ» του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων, παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, στο Θέατρο Λενταριανών, στις 21:00.

Οι δράσεις θα αφορούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την εξάρτηση από τις παραισθησιογόνες ουσίες, με στόχο την κατανόηση των αρνητικών συνεπειών των εξαρτήσεων και του εθισμού, την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής και συμπεριφοράς, καθώς και τη βελτίωση της ψυχωσυναισθηματικής και σωματικής τους υγείας , μέσα από την ευαισθητοποίηση τους σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις των εξαρτήσεων.

Επισυνάπτονται οι αφίσες για κάθε μία από τις διαφορετικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

One thought on “Σειρά δράσεων στα Χανιά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

  1. Μία πόλη που στήθηκε με αυτόν τον τρόπο για να σε ωθεί στη χρήση τους. Τα ναρκωτικά, ειδικά τα σκληρά, είναι μονόδρομος σε αυτόν τον βούρκο. Οι υπόλοιποι κοιμάστε ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook