Σεφ της χρονιάς αναδείχθηκε ο Χανιώτης Μανώλης Παπουτσάκης!

σεφ-της-χρονιάς-αναδείχθηκε-ο-χανιώτη-1452085

Σεφ της χρονιάς για το 2022 αναδείχθηκε ο Χανιώτης, Μανώλης Παπουτσάκης από τον FNL Guide!

Ο ίδιος, μοιράστηκε την επιτυχία του, στον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook.

«Μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Μαζί με τα αστέρια μας για το Χαρούπι και τα Δέκα τραπέζια ήρθε και το ειδικό βραβείο του Chef of the year για το 2022 από τον The FNL Guide!

Ο ταλαντούχος σεφ, αφιέρωσε τα βραβεία αυτά σε όλους τους συνεργάτες του, μάγειρες, σερβιτόρους και προμηθευτές καθώς και στους πελάτες του.

«Αφιερωμένα τα βραβεία αυτά σε όλους τους συνεργάτες μας, μάγειρες, σερβιτόρους και προμηθευτές, στους πελάτες μας που μας τιμούν και στους δικούς μας ανθρώπους που μας στερούνται καθημερινά για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που τόσο αγαπάμε.

Τέλος, συγχαρητήρια σε όλους όσους διακρίθηκαν σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας» έγραψε.Ο Μανώλης Παπουτσάκης, με καταγωγή από το Βουλγάρω του Δήμου Κισσάμου, τιμά την κρητική κουζίνα στο εστιάτοριό του στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, το «Χαρούπι».

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο zarpanews.gr είχε δηλώσει πως «τα βασικά του ερείσματα βρίσκονται στην παραδοσιακή κουζίνα λόγω της καθαρότητας, της λιτότητας των υλικών και της αγνής πρώτης ύλης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παραδοσιακή κουζίνα δεν έχει δυναμική, μπορεί να σταθεί στην γαστρονομική πραγματικότητα κι αυτό προσπαθώ να κάνω, να μαγειρεύω παραδοσιακά αλλά με διάθεση “φρεσκαρίσματος ” και εξέλιξης»Ο πολυβραβευμένος σεφ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την μαγειρική αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην φιλοσοφική σχολή και έκανε μεταπτυχιακά και διδακτορικό.

Η μαγειρική προέκυψε αρχικά στον στρατό όπου είχε αναλάβει την κουζίνα. Στην συνέχεια κι έχοντας ανάγκη από οικονομική στήριξη εργάστηκε ως βοηθός μάγειρα σε εστιατόριο ενώ σε έξι μήνες ανέλαβε την κουζίνα του εστιατορίου. Ωστόσο παράλληλα παρακολούθησε πολλά σεμινάρια μαγειρικής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook