Σε τακτική δικάσιμο ο 55χρονος που κακοποίησε το σκύλο στα Χανιά

σε-τακτική-δικάσιμο-ο-55χρονος-που-κακοπ-1115933

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 55χρονος που κακοποίησε άγρια τον σκύλο της οικογένειάς του πριν λίγες ημέρες στα Χανιά.

Ο άνδρας, εργαζόμενος στη ΔΕΗ, παρουσιάστηκε με το που παρήλθε το αυτόφωρο και παρέλαβε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000€, καθώς και επιπλέον 300€ επειδή δεν είχε τοποθετηθεί ηλεκτρονική σήμανση (τσιπ) στον σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.grη δικογραφία έχει ήδη σχηματιστεί και αυτό που αναμένεται είναι ο ορισμός τακτικής δικασίμου.

zarpanews.gr

One thought on “Σε τακτική δικάσιμο ο 55χρονος που κακοποίησε το σκύλο στα Χανιά

  1. Καμαρώστε τη ΞΕΦΤΙΛΑ του Ελληνικού κράτους. Σφαζει ένα σκυλάκι μέσα στα Κουνουπιδιάνα. Κανείς δεν ξέρει τίποτα-γιατι θα βρει τπ μπελά του. Ο Γερμανός ορμάει και σώζει το ΄ζωο γιατί εκεί έιναι ΕΥΡΩΠΗ και υπάρχει νόμος. Εμείς θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να πληρώνπυμε τον εγλκληματια για δημόσιο υπ. στη ΔΕΗ. Τα παιδιά του θα συνεχίσουν να μένουν στο ίδιο σπίτι με αυτόν. Γιατί πολύ απλά το δημόσιο ΔΕΝ δουλευει. Αστυνομία-εισαγγελία-πειθαρχικο στη ΔΕΗ -κοινωνικές υπηρεσίες, σχολείο. Εμετός κύριε Μητσοτάκη μεταρυθμιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook