Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική ο 65χρονος τραυματίας του τροχαίου στα Χανιά – Σήμερα το τελευταίο αντίο σε μητέρα και κόρη

σε-σοβαρή-κατάσταση-στην-εντατική-ο-65χρ-1079070

Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένος σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 65χρονος Χανιώτης, μετά το τραγικό τροχαίο στην Εθνική οδό, στα Μεγάλα Χωράφια (δείτε εδώ).

Ο 65χρονος τραγικός πατέρας, που έχασε σε μία μέρα και σύζυγο και κόρη από το τραγικό τροχαίο ΕΔΩ, είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων και την Παρασκευή υπεβλήθη σε νέα αξονική τομογραφία. Φέρει ένα σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, το οποίο παρακολουθούν στενά οι θεράποντες ιατροί, ενώ έχει και επιμέρους τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Η κλινική του εικόνα είναι σοβαρή αν και σταθερή, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Το τραγικότερο όλης της υπόθεσης, είναι ότι το σπίτι αυτής της οικογένειας έκλεισε μέσα σε λίγες στιγμές, θρηνώντας και την 60χρονη σύζυγο και μητέρα και την 29χρονη κόρη, ο 65χρονος πατέρας χαροπαλεύει, έχοντας άγνοια για τις απώλειες που έχει υποστεί.

Την ίδια στιγμή, σήμερα Σάββατο θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι σε μητέρα και κόρη, θύματα του τροχαίου. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 11.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά ενώ οι σωροί θα ταφούν στο νεκροταφείο του ναού.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική ο 65χρονος τραυματίας του τροχαίου στα Χανιά – Σήμερα το τελευταίο αντίο σε μητέρα και κόρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook