Σε ρόλο… εκπροσώπου ο Λοβέρδος, απαντά για Καραμανλή!

σε-ρόλο-εκπροσώπου-ο-λοβέρδος-απαντ-1516728

Περισσότερο κυβερνητικό εκπρόσωπο, παρά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, θυμίζει η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου αναφορικά με τις «μπαλωθιές» του Κώστα Καραμανλή από τα Ανώγεια για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο πρώην πρωθυπουργός άναψε φωτιές στο Μέγαρο Μαξίμου με αυτά που είπε από την Κρήτη, με τους κυβερνητικούς «κύκλους» να ψάχνουν τρόπους να τις σβήσουν, με στόχο να βγει «εκτός κάδρου» και φυσικά αλώβητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην προσπάθεια αυτή φαίνεται πως ήθελε να λάβει μέρος – για λόγο που μόνο ο ίδιος ξέρει – και ο Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας λόγο για «μέτωπο Τσίπρα – Καραμανλικών», το οποίο «πλήρωσε ακριβά η χώρα».

«Το μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών το πλήρωσε ακριβά η χώρα. Πάρα πολλοί πολίτες μου τηλεφωνούν ανήσυχοι. Τους καθησυχάζω. Η ιστορία αυτή δεν πρόκειται να επαναληφθεί ούτε ως φάρσα», έγραψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον λογαριασμό του στο Twitter, προκαλώντας δεκάδες απαντήσεις.

ieidiseis.gr

One thought on “Σε ρόλο… εκπροσώπου ο Λοβέρδος, απαντά για Καραμανλή!

  1. Πάμε στοίχημα ότι θα επαναληφθεί με απόλυτη επιτυχία; Γιατί όλα εδώ πληρώνονται!!!! Και άσε το Λοβέρδο να αγωνιά μη και δεν ξαναβγεί ο Κούλης. Τι να ξαναβγεί!!! Εδώ δεν ξέρουμε αν θα είναι στη βουλή!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook