Σε προεκλογικούς ρυθμούς η ΝΔ στα Χανιά – Τρεις υπουργοί επιμορφώνουν τα στελέχη της | Photos+Videos

Μηνύματα για εκλογές στο τέλος της τετραετίας έστειλαν από τα Χανιά, υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκαν στη πόλη για την Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ, στο Civitel Akali Hotel το απόγευμα της Τρίτης 6/11.

Εισηγητές στην Πολιτική Ακαδημία ήταν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, η υφυπουργός τουρισμού Σοφιά Ζαχαράκη, ο βουλευτής δυτικού τομέα Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος και ο διευθυντής γραφείου τύπου Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Χαιρετισμό απήυθυναν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Τομέα Στέλιος Κονταδάκης, η πρώην Υπουργός και Βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη και οι Βουλευτές Χανίων Μανούσος Βολουδάκης και Βασίλης Διγαλάκης.

Για τον σκοπό της εκδήλωσης μίλησε ο Γραμματέας Οργανωτικού Τομέα Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κονταδάκης:

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τόνισε «με την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, με συστατική επιστολή την δουλειά μας αυτά τα χρόνια και με την προοπτική μίας ακόμα καλύτερης μέρας θα διεκδικήσουμε από την ελληνική κοινωνία για μία αποτελεσματική αυτοδύναμη διακυνέρνηση, για μία αυτοδύναμη Ελλάδα στις εκλογές του 2023»

«Το σημαντικό είναι ότι τα μεγάλα έργα υποδομών στη Κρήτη αυτή τη περίοδο προχωρούν πιο γρήγορα από ότι όλοι περίμεναν. Ήδη αυτές τις μέρες έχουν δοθεί τα τεύχη για την β’ φάση του διαγωνισμού του ΒΟΑΚ. Οι διαδικασίες τρέχουν πολύ γρήγορα, στα άλλα δυο κομμάτια έχουμε αναδόχους. Ο Ταυρωνίτης έχει βγει στον αέρα. Όλα τα έργα στην Κρήτη προχωρούν πολύ γρήγορα. Υπάρχει ένας συνολικός σχεδιασμός ο οποίος ξεπερνά τα 3,5 δισ ευρώ» δήλωσε ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης.

Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη επεσήμανε πως «στα Χανιά υπάρχουν αυξημένες αφίξεις και στο αεροδρόμιο και τα μηνύματα από την κρουαζιέρα είναι αρκετά θετικά. Παράλληλα αυτή τη στιγμή υπάρχει η τάση -η οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί τα επόμενα χρόνια- των ανθρώπων που θέλουν να μείνουν μόνιμα στα Χανιά και τον χειμώνα. Είναι κάτι το οποίο σχεδιάζουμε στο υπουργείου τουρισμού και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να αποδώσει».

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης επεσήμανε πως:
«Οι πολίτες τους επόμενους μήνες θα κληθούν να λάβουν μια απόφαση πολύ μεγαλύτερη από μια επιλογή ενός κόμματος. Θα κληθούν να λάβουν μια απόφαση για την κατεύθυνση της χώρας (…) Είναι πάρα πολύ σημαντικό να εκτιμήσει ο κόσμος το έργο του Κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και είναι ακόμα πιο σημαντικό να γίνει αυτό στη γενέτηρά του».

«Θα διεκδικίσω των σταυρό των Χανιωτών. Ελπίζω ότι οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες θα με εμπιστευθούν για άλλη μια φορά για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, γιατί χρειάζονται 8 χρόνια για να ολοκληρώσει κανείς μία πορεία, έτσι τουλάχιστον όπως την ονειρεύεται για τα Χανιά» δήλωσε η Βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη.
Παράλληλα τόνισε πως «μπαίνοντας στο 2023, μπαίνουμε οριστικά στην χρονιά του απολογισμού, της λογοδοσίας, της παρουσίασης του έργου της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη και από εκεί και πέρα της διεκδίκησης της ίδιας κυβέρνησης με Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές».

Ξεκινάει πια η προσπάθεια να δείξουμε στον Ελληνικό λαό ποιο είναι το έργο της τετραετίας, γιατί διεκδικούμε ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές όταν θα έρθουν στο τέλος της τετραετίας» είπε Βουλευτής Χανίων, Μανούσος Βολουδάκης.

Απο τη μεριά του ο Βουλευτής Χανίων, Βασίλης Διγαλάκης δήλωσε: «Η κυβέρνηση όταν ανέλαβε το 2019 παρότι αντιμετώπισε μια σειρά από πρωτοφανείς κρίσεις δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να παράγει έργο, να κάνει μεταρρυθμίσεις και να πηγαίνει μπροστά. Αυτό το έργο θα πρέπει να κριθεί από τον ελληνικό λαό στις επόμενες εκλογές και αυτός είναι ο στόχος της πολιτικής ακαδημίας».

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ