Σε ποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συγχαρητήρια ο Άδωνις

σε-ποιον-βουλευτή-του-συριζα-έδωσε-συγ-1106543

Για το άνοιγμα των καταστημάτων στις «κόκκινες» περιοχές, την εστίαση, τα self tests, το εμβόλιο της ΑstraZeneca και πολλά ακόμη, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ΕΡΤ1.

Στην τοποθέτησή του για το εμβόλιο της ΑstraZeneca, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έδωσε συγχαρητήρια στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκο Φίλη, για τη δημοσίευσή του σχετικά με το εμβόλιο.

«Αυτή τη στιγμή δίνουμε όλοι συντονισμένα μία μάχη για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απολύτως απαραίτητο για να αντιμετωπιστεί αυτή η πανδημία. Η συνεχής καλλιέργεια αμφιβολιών στους συμπολίτες μας από διάφορους κύκλους, κέντρα, παράγοντες, δηλώσεις, αντιδηλώσεις, όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά βλάπτουν πάρα πολύ αυτή την εθνική προσπάθεια», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Θέλω δημοσίως να πω ένα μεγάλο εύγε στον κύριο Νίκο Φίλη. Η χθεσινή του ανάρτηση και ο τρόπος που χειρίστηκε τον εμβολιασμό του από την AstraZeneca είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς πολιτικού σε μία κρίσιμη στιγμή», συνέχισε ο υπουργός και προσέθεσε:

«Πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση τα έχει κάνει “θάλασσα” με το θέμα της AstraZeneca. Είναι άλλη μία μαύρη σελίδα στη διαχείριση της πανδημίας και του εμβολίου από την Ε.E.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook