Σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται οι άντρες ανάλογα με το τι κοιτούν πρώτα σε μια γυναίκα;

σε-ποιες-κατηγορίες-χωρίζονται-οι-άντ-841794

Οι γυναίκες νομίζουν πως οι άντρες όταν συζητούν μεταξύ τους μιλούν για ότι κι εκείνες, όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά και καλό θα ήταν να το ξέρουν.

Επίσης θεωρούν ότι οι άντρες κοιτούν πάνω τους το μανικιούρ, τις βλεφαρίδες και τον τόνο του highlighter τους: κι αυτά τα κοιτούν αλλά δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν.

Οι άντρες λοιπόν, όταν βλέπουν μια γυναίκα, αρχικά χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες σύμφωνα με όσα λένε οι ίδιοι βέβαια, δεν τα βγάλαμε από το μυαλό μας.

Αν ο άντρας δεν ενδιαφέρεται να κάνει σχέση με μια γυναίκα, δηλαδή την κοιτάει αποκλειστικά σαν αρπακτικό του σεξ, τότε παρατηρεί ή το στήθος της ή τα οπίσθιά της.

Αυτές λοιπόν είναι οι δυο μεγάλες κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται τα αρσενικά: Σε αυτούς που αγαπούν το γυναικείο στήθος και σε εκείνους που προτιμούν τους γλουτούς.

Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι εκείνοι που κοιτούν τα οπίσθια, θέλουν και το υπόλοιπο σώμα να είναι προσεγμένο σε κάποιο βαθμό, δηλαδή θα αξιολογήσουν πλάγια και τα λοιπά πάνω σε μια γυναίκα.

Εκείνοι που κοιτούν το στήθος είναι δοσμένοι ολοκληρωτικά σε αυτά, το υπόλοιπο τους είναι παγερά αδιάφορο.

Στην ερώτηση λοιπόν που φυσιολογικά θα έθετε κάθε γυναίκα εάν ήταν στη θέση μου “Το πρόσωπό της πότε το κοιτούν;” Η απάντηση είναι “όταν θέλουν να κάνουν μαζί της σχέση”.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook