Σε ποια ρούχα πρέπει να αποφεύγετε το μαλακτικό

σε-ποια-ρούχα-πρέπει-να-αποφεύγετε-το-μ-1038274

Το μαλακτικό μοιάζει με αναπόσπαστο κομμάτι στο πλύσιμο των ρούχων και οι νοικοκυρές δεν μπορούν χωρίς αυτό. Πράγματι ένα μυρωδάτο μαλακτικό μπορεί να δώσει αίσθηση απαλότητας και καθαρότητας στα ρούχα.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως το μαλακτικό δεν είναι κατάλληλο για όλα τα ρούχα, αλλά και υφάσματα. Μάλιστα, σε κάποια από αυτό θα πρέπει να αποφεύγετε να βάζετε όταν τα πλένετε.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά:

Πετσέτες

Κι, όμως, στις πετσέτες το μαλακτικό δεν είναι και ο, τι καλύτερο. Και ο λόγος που θα πρέπει να αποφεύγετε να το χρησιμοποιείτε, είναι πως μειώνεται η απορροφητικότητά τους. Γίνονται πιο σκληρές και καταστρέφονται πιο γρήγορα.

Μικροϊνες

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς μαλακτικό για να πλένεις τις μικροϊνες διότι μπορεί να καταστρέψεις την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια των ινών.

Αθλητικά ρούχα

Πολλά από τα αθλητικά ρούχα είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφούν τον ιδρώτα από την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. Αν χρησιμοποιείς μαλακτικό σε αυτά τα ρούχα τότε μπορεί να μειώσεις την αποτελεσματικότητά τους την ώρα της προπόνησης.

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook