Σε οριακή κατάσταση το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης λόγω κορονοϊού: Τι ζήτησαν από την Ντόρα Μπακογιάννη

σε-οριακή-κατάσταση-το-κτελ-χανίων-ρεθ-977586

Την οικονομική υποστήριξη και του ΚΤΕΛ ως μια από τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί σημαντικά από την πανδημία του κορονοϊού, ζητά από το κράτος η διοίκηση της εταιρείας σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Μάλιστα σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, Γιάννη Καψανάκη, η βουλευτής ΝΔ Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, αναλύθηκε το τι επικρατεί με την επιχείρηση αυτή την περίοδο που ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα μέσα και τον τζίρο να έχει υποχωρήσει κατά περίπου 90%.

Προς το παρόν, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, η υποστήριξη που παρέχουν οι τράπεζες επαρκεί, ωστόσο επειδή δεν ξέρει κανείς πόσο θα διαρκέσει η ιδιότυπη αυτή περίοδος, ζητούν να συμπεριληφθούν στην οικονομική βοήθεια του κράτους, όπως όλες τις υπόλοιπες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (δημόσια μεταφορά).

Επίσης, η κα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για το πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που είχαν ενταχθεί κάποιοι μέτοχοι πέρυσι, ώστε να αγοράσουν νέου τύπου λεωφορεία και να λάβουν επιδότηση για την πληρωμή τους. Τώρα και λόγω της κατάστασης θα υπάρξει πρόβλημα με την αποπληρωμή τους και ζητήθηκε συνδρομή στο να υπάρξει συμφωνία με τις τράπεζες για την επιμήκυνση των δανείων και καλύτεροι όροι αποπληρωμής.⠀

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook