Σε νοσοκομείο της Αθήνας ο 41χρονος Κρητικός που μαχαιρώθηκε σε καφενείο – Βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος σημείο

σε-νοσοκομείο-της-αθήνας-ο-41χρονος-κρητ-1080823

Σε νοσοκομείο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ με κομμένο τένοντα, μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής ο 41 ετών Ρεθυμνιώτης, κάτοικος Σπηλίου του δήμου Αγίου Βασιλείου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος σημείο

Ο 41χρονος φέρεται να δέχτηκε μια μαχαιριά στο χέρι και συγκεκριμένα στο ύψος του αγκώνα από σουγιά, στην προσπάθεια του να ξεχωρίσει δύο άνδρες από δύο διαφορετικές παρέες που βρίσκονταν στο ίδιο καφενείο.

Ο τραυματίας, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με αιμορραγία, φέρεται να κατέθεσε στις αρχές -λίγο πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας- πως το αιματηρό περιστατικό έγινε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής σε καφενείο στο Σπήλι μεταξύ δύο ανδρών από δύο διαφορετικές παρέες.

Το περιστατικό

Ο ίδιος που φέρεται να καθόταν σε διαφορετικό τραπέζι στο καφενείο, αντιλήφθηκε ξαφνικά την φασαρία που ξεκίνησε μεταξύ ενός 43χρονου συγχωριανού του -που καθόταν με την παρέα του σε άλλο τραπέζι- με άλλο άνδρα ηλικίας 51 ετών, που ήταν μέλος μιας άλλης παρέας.

Μέσα κλάσματα δευτερολέπτου ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών φέρεται να «φούντωσε» για τα καλά, για λόγους που το θύμα δεν κατάλαβε, με αποτέλεσμα να βγει ο σουγιάς και να υπάρξει συμπλοκή μεταξύ των δύο προαναφερόμενων «πρωταγωνιστών» του επεισοδίου.

Ωστόσο, ο 41χρονος στην προσπάθεια του να μπει στην μέση για να ξεχωρίσει τους δύο άνδρες που καβγάδιζαν, ένιωσε -όπως φέρεται να κατέθεσε στις αρχές- πόνο στο χέρι ενώ αντιλήφθηκε ότι αιμορραγεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί πολύ ελαφρά με μαχαίρι και ένας εκ των δύο «πρωταγωνιστών» του επεισοδίου, ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από κει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το θύμα μάλιστα φέρεται να κατέθεσε στην ΕΛΑΣ την ταυτότητα του 43χρονου συγχωριανού του, ενώ για τον έτερο (με τον οποίο συνεπλάκη) φέρεται να κατέθεσε πως δεν αναγνώρισε ποιος ήταν.

Οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου που ερευνούν την υπόθεση, αναζητούν ήδη τον 43χρονο Ρεθυμνιώτη, ενώ από τις μαρτυρικές καταθέσεις που εξακολουθούν να λαμβάνουν αναζητούν και τον έτερο άνδρα που φέρεται να είναι ηλικίας 51 ετών.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook