Σε μεγάλο φινάλε με νίκη και φιέστα ποντάρει ο Ολυμπιακός

σε-μεγάλο-φινάλε-με-νίκη-και-φιέστα-πον-1076976

Το τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας .

Οι Πειραιώτες θέλουν να συνδυάσουν με νίκη και θέαμα κόντρα στην «Ένωση» την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, πριν ακολουθήσει η μεγαλειώδης φιέστα υπό τους ήχους του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκη με την φωνή της Μελίνας Μερκούρη στα «Παιδιά του Πειραιά».

Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν δώσει ραντεβού νωρίς το απόγευμα, στις 16:00, για να διασκεδάσουν και να περιμένουν με προσμονή το ντέρμπι με τον «Δικέφαλο», ενώ στις 23:00 αναμένεται η ομάδα να… παρελάσει από τα στενά στο Πασαλιμάνι με λεωφορείο για να γιορταστεί η επιστροφή της στις επιτυχίες μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέντρο Μαρτίνς δεν ετοιμάζει εκπλήξεις και σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, από τη στιγμή που απουσιάζουν ο Χασάν και ο Ομάρ με προβλήματα τραυματισμών.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη (Γκασπάρ), Σισέ (Σεμέδο), Μπα και Τσιμίκας. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Καφού. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ραντζέλοβιτς και ο Μασούρας, ενώ σε ρόλο σέντερ φορ θα είναι ο Φορτούνης.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι παίκτες για να συμμετέχουν στη φιέστα και να φορέσουν τα μετάλλιά τους για τη συνεισφορά τους στη φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, η αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook