Σε λίγο η Κεραμέως θα επιβάλλει και την ποδιά

σε-λίγο-η-κεραμέως-θα-επιβάλλει-και-την-1454299

Την ανάγκη να σταλθεί «σπίτι της» η «χειρότερη υπουργός Παιδείας όλων των εποχών», Νίκη Κεραμέως, επεσήμανε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή τις χθεσινές ακρότητες της αστυνομίας στο ΑΠΘ, καθώς και την ανακοίνωση της θεσμοθέτησης του ενιαίου ψηφοδελτίου στις φοιτητικές εκλογές.

Ο κ. Τσακαλώτος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «η επιβολή ποδιάς δεν είναι μακριά», με βάση τη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης, όπου στην εκπαίδευση «βάζει τα ΜΑΤ να τσακίζουν στο ξύλο όποιον φοιτητή διαφωνεί με την αυτού εξοχότητά της».

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook:

Έχω πει πολλές φορές ότι η κυρία Κεραμέως είναι η χειρότερη υπουργός παιδείας όλων των εποχών. Κάθε μέρα όμως ξεπερνάει τον εαυτό της. Τώρα η «φιλελεύθερη» υπουργός παιδείας θέλει να επιβάλει στους φοιτητές πως θα ψηφίζουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση βάζει τα ΜΑΤ να τσακίζουν στο ξύλο όποιον φοιτητή διαφωνεί με την αυτού εξοχότητά της.

Το «φιλελεύθερο» κράτος, όταν δεν του αρέσει η τροπή που παίρνουν τα πράγματα γίνεται παρεμβατικό και αυθαίρετο κατά το δοκούν. «Είστε ελεύθεροι αρκεί να κάνετε ότι θέλω εγώ»…

Φοβάμαι πως και η επιβολή ποδιάς δεν είναι μακριά.

Πραγματικά όχι ως πολιτικός αλλά ως πανεπιστημιακός κάνω έκκληση στους συναδέλφους, στους πανεπιστημιακούς δασκάλους, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα:

Αυτή η κυβέρνηση αυταρχισμού και βίας δεν αντέχεται.

Ας κάνουμε την κυρία Κεραμέως να προσφέρει τα μέγιστα που μπορεί στην εκπαιδευτική κοινότητα: Ας την στείλουμε σπίτι της.

4 thoughts on “Σε λίγο η Κεραμέως θα επιβάλλει και την ποδιά

  1. Ο/Η Ότι φοβάται και τον πονάει, έβγαλε στην επιφάνεια κατά λάθος ο ………ματάκιας λιγούρης λέει:

    Ο Τσακαλώτος επειδή δεν βλέπεται με τέτοια μούρη και εμφάνιση θέλει τα κοριτσάκια με μίνι και με σεξυ μπλουζάκια για να μπορεί να χαίρεται και αυτός λιγάκι έστω και με μάτι και τρέμει την ιδέα της …ποδιάς ! Ισως και εμείς αν είχαμε τέτοιο πρόβλημα να φοβόμαστε την ποδιά που σημαίνει απώλεια της οφθαλμικής ικανοποίησης

    1. Ούτε ως «χοντρό» σατυρικό δεν εκλαμβάνεται το σχόλιό σου και αυτό με πολύ κατανόηση για το πρόβλημά σου, γιατί επί της ουσίας θυμίζει άλλες εποχές. Σεξιστικό, ρατσιστικό, που δεν κρίνει την ουσία του σχολίου του Τσακαλώτου. Αλήθεια όμως, πού πήγε το μυαλό σου!!!! Μόνο αν εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότροια!!!!!

  2. Ο/Η Τσακαλώτοοοοο ! Γιατί φοβάσαι αν θα φορέσουν οι μαθήτριες ποδιά ? Τι θά χαθεί ? Το οπτικό ? λέει:

    Συντρόφι του ……οφθαλμόχαρή που δεν βλέπεται με τίποτα, εγώ δεν φοβάμαι αν θα επανέλθουν οι ποδιές στα σχολεία, ο ……..όμορφονιός-συντρόφι σου φοβάται ! Το σχόλιο του μπορούσε να είναι θα επαναφέρει την τιμωρία, την αποβολή, κλπ κλπ !
    Όμως κατά λάθος ξεστόμισε τον ενδόμυχο φόβο του, την ποδιά !
    Εσυ τώρα σαν πιστό συντροφι πας να επανορθώσεις αλλά είναι αργά ! Λιγούρης είναι και λιγούρης θα μείνει ! Η φύση ξέρει να μας προειδοποιεί και σημαδεύει τους ………προβληματικούς ανθρώπους και βάζω στοίχημα ότι στο Facebook σου δεν έχεις ανεβάσει ποτέ φοτωγραφία σου ! Όσο για την καραμέλα του σεξιστικού και μπλα μπλα μπλα δεν παίρνω χαμπάρι, πες το κόμμα να σας βρει άλλη καραμέλα !

    1. Άμα σου λέω ότι με το αρρωστημένο μυαλό σου, εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια κάνεις το κουνέλι. Αλλά απ’ ότι φαίνεται μάλλον έχεις βίτσιο με την ποδιά, μια δόση ναρκισσισμού και μια σύγχυση με τις λειτουργίες της φύσης. Μην το παρακάνεις με το facebook για αφήνει κουσούρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook