Σε λειτουργία το Δημοτικό Πρατήριο Καυσίμων στα Χανιά – Σημαντική η εξοικονόμηση πόρων για τον Δήμο | Photos + Video

σε-λειτουργία-το-δημοτικό-πρατήριο-κα-1186058

Ξεκίνησε, μετά από χρόνια προετοιμασίας, γραφειοκρατίας και συνεννοήσεων με τα αρμόδια Υπουργεία, η λειτουργία του Δημοτικού Πρατηρίου Καυσίμων του Δήμου Χανίων.

Εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται σε λειτουργία, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, με τα οχήματα του δήμου πλέον να εφοδιάζονται από το συγκεκριμένο πρατήριο που ψωνίζει σε τιμές χονδρικής, γεγονός που μειώνει κατά πολύ το μισό εκατομμύριο ευρώ σε καύσιμα που υπολογίζεται οτι χρειάζονταν τα περίπου 140 οχήματα του δήμου Χανίων για τις μετακινήσεις τους.

Πέρα από την σημαντική εξοικονόμηση, υπάρχει και σύστημα ελέγχου και διαφάνειας της διαδικασίας διανομής μέσω ειδικών καρτών ταυτοποίησης οχημάτων και χρηστών για τον έλεγχο των ποσοτήτων.

Η δομή βρίσκεται στην περιοχή της Πελεκαπίνας και ξεκίνησε να δημιουργείται το 2011 επί Δημαρχίας Μανώλη Σκουλάκη, ενώ ολοκληρώθηκε σαν χώρος μόλις το 2015 επί Δημαρχίας Τάσου Βάμβουκα.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την θετική εξέλιξη και την έναρξη της λειτουργίας του πρατηρίου:

 

 

zarpanews.gr

2 thoughts on “Σε λειτουργία το Δημοτικό Πρατήριο Καυσίμων στα Χανιά – Σημαντική η εξοικονόμηση πόρων για τον Δήμο | Photos + Video

  1. Αν χρειάζονται 10 χρόνια για να φτιαχτεί ένα βενζινάδικο σε ένα οικόπεδο, άραγε πόσα χρόνια χρειάζονται για να φτιαχτεί ένα «υπερτοπικό κύτταρο αναφοράς» πάνω σε παλίμψηστο αρχαιολογικό χώρο;;;
    Κάθε μαντεψιά ευπρόσδεκτη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook