Σε καραντίνα κρουαζιερόπλοιο που είχε περάσει από την Κρήτη

σε-καραντίνα-κρουαζιερόπλοιο-που-είχ-1007854

Σε καραντίνα έχει τεθεί το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera που φτάνει την Πέμπτη στην Κέρκυρα. Ο εφιάλτης του κορoναΐου χτύπησε νέο κρουαζιερόπλοιο με 2.000 επιβάτες, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε όλους τους επιβάτες να επιστρέψουν άμεσα στο κρουαζιερόπλοιο και να παραμείνουν σε αυτό καθώς επιβάτης που είχε αποβιβαστεί στη Γένοβα, διάγνωστηκε με κοροναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, oι επιβάτες του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου είναι πλέον εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό. Σήμερα το πρωί και ενώ οι εκδρομείς βρισκόταν στην Ακρόπολη τους ενημέρωσαν από το κρουαζιερόπλοιο να επιστρέψουν άμεσα καθώς είχε περάσει από τη λίστα των επιβατών του κρούσμα κοροναϊού. «Εξετάζουμε τις πληροφορίες με μεγάλη προσοχή», σχολίασε ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Σύμφωνα με το Marine Traffic το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είχε πιάσει Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο και είχε ως τελευταίο του σταθμό τον Πειραιά, νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι επιβάτες δέχτηκα μήνυμα το οποίο τους ανέφερε ότι τους κάλεσαν πίσω εξαιτίας ενός ζητήματος ασφαλείας. ‘Όταν, όμως, έφτασαν στο πλοίο, τότε τους εξήγησε ο καπετάνιος τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο καπετάνιος Pietro Esposito, ενημερώθηκε από τις αυστριακές αρχές ότι ένας άνδρας, ο οποίος αποβιβάστηκε στη Γένοβα της Ιταλίας, την Παρασκευή και πλέον βρίσκεται πίσω στην πατρίδα του, διάγνωστηκε με κοροναϊό.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook