Σε γλέντι μετά μουσικής ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας – Χόρεψε και ζειμπέκικο | Photos

σε-γλέντι-μετά-μουσικής-ο-βουλευτής-τη-1233834

«Συγγνώμη, αλλά ήμουν σε σπίτι», απάντησε

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Κέλλα, να συμμετέχει σε γλέντι μετά μουσικής χωρίς μάσκα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν σε σπίτι.

Σε γλέντι μετά μουσικής και μάλιστα χωρίς να φορά μάσκα απαθανάτισε φωτογραφικός φακός τον Χρήστο Κέλλα. Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως ήταν οργανωμένο γλέντι, καθώς υπάρχει dj, ωστόσο ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ υποστήριξε αργότερα κι αφού είχε προηγηθεί σάλος στα social media ότι ήταν σε σπίτι αδερφικού του φίλου.

Τις φωτογραφίες έφερε στη δημοσιότητα το Documento.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Κέλλας είχε νοσήσει από κορονοϊό τον Μάρτιο του περασμένου έτους και μάλιστα είχε εξομολογηθεί πως στο… παρά πέντε είχε γλιτώσει τη διασωλήνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει περιοριστικό μέτρο που τηρούν οι «άριστοι» της ΝΔ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω φωτογραφιών, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «το παράδειγμα της παραβίασης των μέτρων έδινε και δίνει με κάθε ευκαιρία ο ίδιος ο αρχηγός» της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι «άριστοι» της ΝΔ», σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

«Άλλωστε το παράδειγμα της παραβίασης των μέτρων έδινε και δίνει με κάθε ευκαιρία ο ίδιος ο αρχηγός τους», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook