Σε ετοιμότητα η Αστυνομία για τα ρεβεγιόν σε Airbnb

σε-ετοιμότητα-η-αστυνομία-για-τα-ρεβεγ-1284896

Πονοκέφαλο στις Αρχές προκαλούν τα κορονοπάρτι σε σπίτια Airbnb για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Παρά την απαγόρευση, είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί σχεδιάζουν κορονοπάρτι σε σπίτια που νοικιάζουν μεσω Airbnb για σήμερα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αλλά και της πρώτης μέρας του χρόνου.

Μια βόλτα στα social media αποδεικνύει του λόγου το αληθές αφού τα καλέσματα σε πάρτι είναι πολλά. Το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΛ.ΑΣ. έχει πάρει… φωτιά, για τα καλέσματα μέσω ομαδικών συνομιλιών σε social media, για να μεταφέρουν τα… κέντρα διασκέδασης σε μισθωμένους χώρους, με πριβέ πάρτι, με μηχανήματα, dj και κανένα μέτρο προστασίας από τον κοροναϊό.

Σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ νεαροί γυρισμένοι πλάτη δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα για να αποκαλύψουν ότι όντως το βράδυ είναι καλεσμένοι σε κάποιο πάρτι για να υποδεχθούν το νέο έτος.

«Ναι θα βγω. Θα είμαστε πολλά παιδιά.» έλεγαν με ύφος αφοπλιστικό κάποιοι από αυτούς.

Επί ποδός βρίσκονται 10.000 αστυνομικοί, και οι έλεγχοι είναι πολύ εντατικοί, ωστόσο οι αρμόδιοι δεν κρύβουν ότι είναι πολυ δύσκολος ο εντοπισμός των πριβέ πάρτι ζητώντας μάλιστα τη βοήθεια…. των πολιτών.

Ο Αρτέμης Μάτσας της γειτονιάς

Ειδικότερα, ζητούν τη συνεργασία των πολιτών, όταν αντιλαμβάνονται κάποιο «κορονοπάρτι» στην περιοχή τους.

Όπως διευκρινίζουν από την Αστυνομία, δεν υπάρχει ζήτημα για τις οικογένειες και τους φίλους που θα θελήσουν να περάσουν μαζί τις γιορτές, αλλά για τους επιτήδειους που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το κενό από τα κλειστά κλαμπ και τα κέντρα διασκέδασης.

Αποτρεπτικά πάντως εκτιμάται ότι θα λειτουργήσουν τα βαριά πρόστιμα για τα ιδιωτικά πάρτι, που θα ξεκινούν από 50.000 για την πρώτη παράβαση για τον μισθωτή και θα προχωρούν στις 200.000 για την δεύτερη παράβαση.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook