Σε Ένωση ξενοδόχων και Αστυνομία Χανίων η Έλβη Στασσίνου

σε-ένωση-ξενοδόχων-και-αστυνομία-χανί-878974

Επισκέψεις σε διάφορους φορείς πραγματοποίησε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της, η υποψήφια βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία Έλβη Στασσίνου.

Από τη σημερινή επίσκεψη αρχικά στην Ένωση Ξενοδόχων Νόμου Χανίων, η κα Στασσίνου είπε πως «στόχος είναι η δημιουργία υποδομών, η απλούστευση διαδικασιών και νομοθετημάτων προκειμένου οι Δήμοι να πραγματοποιούν γρήγορα το έργο τους αναφορικά με τις αναπλάσεις, τους δρόμους, ώστε να επωφελούνται όλοι, η προώθηση του χωροταξικού και φυσικά η προσέλκυση περισσότερων low cost εταιρειών και εξεύρεσης δυνατότητας σύνδεσης των Χανίων ακτοπλοϊκά με τις Κυκλάδες, κάτι το οποίο δεσμεύομαι να κάνω».

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Γιώργο Λυμπινάκη, καθώς επίσης και με εκπροσώπους της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, η κα. Στασσίνου δήλωσε: «Είναι αναγκαία για τα Χανιά μας, η στελέχωση των κενών οργανικών θέσεων, η προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού , δεσμεύομαι να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για το επίδομα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας καθώς επίσης και η επιτακτική ανάγκη δημιουργίας παιδικού σταθμούγια την φύλαξη των παιδιών, αφού στόχος μας είναι η στήριξη της ελληνικής οικογένειας.Όλα όσα συζητήσαμε θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να τα κάνω, αφού αυτό που χρειάζεται είναι κυρίως πολιτική βούληση.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook