Σε δημοπρασία το αγαπημένο κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

σε-δημοπρασία-το-αγαπημένο-κομπολόι-τ-1629148

Σε δημοπρασία θα βγει το αγαπημένο κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Το κομπολόι προσέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Μαρίνα Βερνίκου, η οποία διοργανώνει την σχετική δημοπρασία για καλό σκοπό, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Μιλώντας για το παρασκήνιο, πώς δηλαδή έφτασε στα χέρια της το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε στην εκπομπή: «Έχω προσωπικές σχέσεις με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιος της ήταν παντρεμένος με την αδελφή του άνδρα μου, οπότε έχουμε μία καλή σχέση. Απ’ ό,τι μου είπε η κυρία Ντόρα ήταν το αγαπημένο του (σσ. το κομπολόι)».

Η ίδια δεν εξέφρασε κάποια εκτίμηση για το ποσό που θα μπορούσε να συγκεντρωθεί για το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, καθώς, όπως είπε «δεν ξέρω κατά πόσο εξοικειωμένος είναι ο κόσμος με τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες», ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρχει αρχική τιμή για τα αντικείμενα που θα βγουν «στο σφυρί» από τις 5 Απριλίου και για πέντε ημέρες. Υπογράμμισε, δε, ότι η πρωτοβουλία αυτή γίνεται για καλό σκοπό.

Χθες έγινε γνωστό ότι στην ίδια δημοπρασία θα διατεθούν και τα χαρακτηριστικά γυαλιά μυωπίας του Ανδρέα Παπανδρέου. Η κ. Βερνίκου εξήγησε ότι επέλεξαν να δημοπρατήσουν αντικείμενα μόνο αυτών των δύο προσωπικοτήτων του πολιτικού κόσμου, γιατί «ήταν είδωλα».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook