Σε δημοπρασία ακυκλοφόρητο demo της Γουίτνεϊ Χιούστον – Έπιασε 1 εκατ. δολάρια

σε-δημοπρασία-ακυκλοφόρητο-demo-της-γουί-1340150

Ένα εκατομμύριο δολάρια έπιασε σε δημοπρασία NFT ένα ακυκλοφόρητο demo της Γουίτνεϊ Χιούστον το οποίο ηχογραφήθηκε όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 17 ετών.

Ο νικητής πλειοδότης θα έχει πλέον πρόσβαση στο πλήρες demo που διέθεσε προς πώληση η OneOfVault μαζί με ψηφιακό βίντεο που δημιούργησε η 17χρονη καλλιτέχνης, Νταιάνα Σινκλέρ, το οποίο περιλαμβάνει σπάνιες αρχειακές φωτογραφίες της τραγουδίστριας. Το demo δεν έχει ξανακουστεί μέχρι τώρα.

«Η δυνατότητα της συνεργασίας με την οικογένειά της και η επαφή με τη μουσική της άλλαξε πραγματικά τον τρόπο που την έβλεπα στα μουσικά της βίντεο. Νιώθω πιο συνδεδεμένη με την προσωπικότητα που ήταν» ανέφερε η Σινκλέρ όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη δημοπρασία NFT (non-fungible tokens) πωλήθηκαν επίσης σπάνιες αρχειακές φωτογραφίες της Χιούστον, σχεδιασμένες ως κινούμενα σχέδια με εφέ ψηφιακού λευκώματος.

Τα έσοδα από την πώληση της συλλογής θα καλύψουν ανάγκες του Ιδρύματος Whitney E. Houston, το οποίο έχει αποστολή να δημιουργεί ευκαιρίες και να ενδυναμώνει τη νεολαία.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook